teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vägprojektör till familjära AFRY!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Vägprojektör till familjära AFRY!

Nu söker vi dig som vill utvecklas och vara en del av ett växande bolag med lång tradition. Här välkomnas du till en familjär och inkluderande arbetsplats där olikheter hedras. I rollen jobbar du med många olika projekt och kunder vilket gör din arbetsdag varierad. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en vägprojektör till AFRY som vill förstärka deras team som jobbar med väg och VA. Här får du vara med och skapa hållbara lösningar inom samhällsbyggnad för kommande generationer. Du blir en del av ett team med elva kollegor och samarbetar med kollegor i olika roller i projekt av varierande storlek och omfattning.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en inkluderande arbetsplats där olikheter välkomnas och hedras

 • Möjligheten av skapa den karriär som passar just dig i ett företag som är fyllt av möjligheter och utmaningar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen jobbar du med att projektera vägar i olika projekt inom samhällsbyggnad. Du jobbar med en stor blanding av projekt och kunder så rollen passar dig som gillar en varierad arbetsdag.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis bygg, anläggning eller projektledning, alternativt längre arbetslivserfarenhet inom området

 • Har minst två års arbetslivserfarenhet inom vägprojektering där du jobbat med projekt av varierande storlek och omfattning

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation på båda språken är en stor del av rollen

Det är meriterande om du har B-körkort, för att enklare kunna ta dig ut till platsbesök.

Som person är du:

 • Flexibel

 • Problemlösande

 • Samt har god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Du utgår från AFRYs kontor i Linköping, Norrköping eller Nyköping men resor i tjänsten förekommer

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

AFRY jobbar inom infrastruktur, industri och energi. De är 17 000 ingenjörer, designers och rådgivare som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. De tror på kraften av att inkludera så här får du jobba i en miljö med kollegor med olika bakgrunder och erfarenheter.

Dela detta jobb

Vägprojektör till familjära AFRY!

Academic Work