teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Truckförare till Sonima AB i Tibro

Ort
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Truckförare till Sonima AB i Tibro

Om företaget
Sonima AB bildades i januari 2007 i Tibro och är en del av Sonima Group. Sonima Group har sitt huvudsäte i Tyskland och är utöver Sverige även verksamma i Polen, Ungern, USA, Indien och Kina. Sonima AB arbetar främst med industritvätt samt ompaketering av motordelar till fordonsindustrin men erbjuder även tjänster inom lagring, tullhantering och logistik. I Tibro är vi totalt 15 anställda.

Läs mer på www.sonima.net/en


Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren truckförare som söker nya utmaningar? Härligt, då kan vi ha tjänsten för dig! Just nu söker vi truckförare till Sonima AB i Tibro.

Som truckförare kommer du köra fram färdigt gods till utlastningen, lasta lastbilar och även lossa emballage som kommer till oss. Du kommer även köra från produktion till vårt färdiglager. Det förekommer också en del administrativt arbete, så som skriva ut godsflaggor och skriva ut fraktdokument.

Arbetet utförs på dagtid. Start omgående.
Du blir i första hand anställd som konsult hos Premier, men med goda möjligheter till anställning hos Sonima framåt.


Din profil
Vi söker dig som har god truckvana och som tidigare har lossat och lastat lastbilar. Främst kommer du köra motvikt (B1), så att du har den behörigheten är ett krav. Har du behörighet för A-truckar är det meriterande. Datavana och grundläggande kunskaper i Excel är ett krav för att lyckas i tjänsten.

Som person är du positiv och initiativtagande. Krävs även att du är noggrann och kan hantera ett högt tempo utan att brista i kvalité.

Krav
Truckkort (B1), erfarenhet krävs
Körkort + tillgång till bil


Om oss
Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på mail jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Truckförare till Sonima AB i Tibro

Premier Service AB