teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

TRUCKFÖRARE TILL PRODUKTION OCH LAGER PÅ NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

TRUCKFÖRARE TILL PRODUKTION OCH LAGER PÅ NIBE AB

NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu våra tre Produktverkstäder och lager med fler truckförare. Vi söker ambitiösa och ansvarskännande truckförare med gott omdöme för stöd till produktionen av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer)

OM TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på trucktransport inom våra produktionsgrupper eller lager. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, men även dagtidsarbete och natt förekommer. 

DIN BAKGRUND

Du är noggrann, skötsam, lättlärd och har hög servicekänsla.

Jobbet kräver truckkort motsvarande TLP 10 och helst god truckvana. Eftersom transporter ibland även sker utanför fabriksbyggnadens väggar, är oftast körkort nödvändigt. Erfarenhet av skjutstativtruck är meriterande. Du bör givetvis ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer (normalanvändare) och behärska svenska i tal och skrift.

NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att skicka in en ansökan.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster.

OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på cirka 4,7 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 300 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 27 miljarder kr och har ca 18 500 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA,

 

Dela detta jobb

logga
TRUCKFÖRARE TILL PRODUKTION OCH LAGER PÅ NIBE AB

NIBE AB