teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Traversförare sökes till Svensk Byggkomponent

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Traversförare sökes till Svensk Byggkomponent

Svensk Byggkomponent tillverkar prefab konstruktioner i betong. Allt från ritning till färdig byggnad. Betongelement till verkas i huvudsak till flerbostadshus, kontorshus, radhusbostäder men även till offentliga byggprojekt. Produkterna riktar sig mot professionella beställare i främst södra Sverige och Stockholmsregionen. Exempel på prefabricerade betongelement är väggar, bjälklag, balkonger men också pelare, balkar trappor, hisschakt samt specialelement.


Traversförare sökes till Svensk Byggkomponent i Trelleborg

Har du traverskort och erfarenhet av industri och produktion? Är du en flexibel och lösningsorienterad lagspelare som trivs i högt tempo? Vill du vara en del av ett team som värdesätter en god gemenskap internt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Traversförare kommer du ingå i ett team på fem traversförare där du på ett ansvarsfullt och självständigt sätt arbetar med alla delar i produktionen av betongelement. Du kommer till största del arbeta med traverskörning vilket innebär flytt av betongelement inne i produktionen, lastning, lossning, gjutning med bask samt annat arbete som kan uppstå. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Traverskörning, även truckkörning 

  • Lasta och lossa transporter.

  • Vid behov stötta upp med gjutning och armering.

  • Vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter rörande produktionen. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Traversförare ser vi att du har traverskort samt tidigare erfarenhet från industri och produktion. Som person är du ansvarstagande och självgående samt ser det som en självklarhet att arbeta strukturerat, lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet. Svensk Byggkomponent värderar en god gemenskap internt och därför är det viktigt att du är en positiv lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor. 

Viktigt för tjänsten:

  • Traverskort, starkt meriterande med truckkort.

  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. 

  • Handlingskraftig och flexibel lagspelare. 

  • Svenska och/eller engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Traversförare är ett konsultuppdrag på heltid i minst sex månader. För rätt person finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Svensk Byggkomponent som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är måndag-torsdag 07.00-16.30 och fredag 06.00-12.30. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Traversförare sökes till Svensk Byggkomponent

Eterni Sweden AB