teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Till Elitfönster i Lenhovda söker vi nu fönstermontörer

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Till Elitfönster i Lenhovda söker vi nu fönstermontörer


Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till Elitfönster i Lenhovda  söker vi nu fönstermontörer.

Tjänsten som Fönstermontör  innefattar främst att  

  • Karmbeslagning

  • Glasa 

  • Bågspikning och ihopsättning av fönster 
     

Din profil 

Vi söker dig som har någon form av gymnasial utbildning med tekniskt inriktning. Har du erfarenhet av fönster tillverkning är det meriterande, annars ser du dig själv som en lättlärd, noggrann person med en stor känsla för kvalitet. Det är viktigt att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och har en god samarbetsförmåga samt att behärska svenska i tal och skrift.
Arbetstiderna är förlagda till ständig kväll måndag till fredag eller till ständig dag måndag till fredag.

Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo Växjö  AB med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se  

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Lenhovda
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal. 

Dela detta jobb

logo
Till Elitfönster i Lenhovda söker vi nu fönstermontörer

Empleo