teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Test- och Verifieringsingenjör till Boule Medical!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Test- och Verifieringsingenjör till Boule Medical!

Vill du vara med och rädda liv? Som test- och verifieringsingenjör hos Boule gör du skillnad inom hälsovården för både människor och djur! I rollen är du en central del av utvecklingsarbetet vilket innebär att din roll fyller en viktig funktion för att säkerställa att kommande och befintliga blodanalysinstrument har rätt funktioner och håller den höga kvalitet som Boule är kända för. Boules vision är att etablera en global position som en av de tre största aktörerna inom decentraliserad bloddiagnostik och söker nu fler juniora test- och verifieringsingenjörer som vill följa med på deras resa.

Om tjänsten

Boule är ett snabbt växande och innovativt företag som utvecklar och säljer ledande system för rutinanalys av blod i människors och veterinärmedicinska miljöer. Boule är ett av få företag på den globala diagnostikmarknaden som utvecklar, tillverkar och marknadsför robusta instrument och förbrukningsvaror för bloddiagnostik under egen ledning. Instrumenten är designade och optimerade med patentskyddade reagenser, vilket säkerställer kvalitet och korrekta analysresultat.

Man kommer in i en bred roll med stora möjligheter att utveckla sitt arbete. Tjänsten innebär i huvudsak att utföra testing och verifiering av produkter. Man jobbar som ett team för att ta fram testfall som speglar de uppsatta kraven. Man välkomnas in till arbetet genom en god introduktion till arbetet samtidigt som man har stora möjligheter att ta egna initiativ för att driva arbetet framåt.

 

Du erbjuds

 • En familjär stämning med högt i tak

 • Möjligheter att vara med och utvecklas i att snabbt växande företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som test- och verifieringsingenjör kommer du i huvudsak arbeta med testning och verifiering av Boule Diagnostics blodanalysinstrument. Du testar allt ifrån delkomponenter till hela instrument, som innehåller flödessystem, rörlig mekanik, elektronik, mjukvara och kemi, i ett nära samarbete med konstruktörerna. Din roll innebär även att arbeta med tillhörande dokumentation.

Du kommer också att:

 • Exekvera testfallen, både dina egna samt kollegors och sedan korrigerar och förbättrar testfallen

 • Dokumentera testresultat i testrapporter

 • Granska kravställningen i förhållande till testfallen

 • Delta i arbetet med att förbättra arbetssätt och processer

Vi söker dig som

 • Högskole- eller civilingenjörsexamen, gärna inom teknisk fysik, medicinteknik eller liknande

 • Flytande inom svenska och engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Tidigare gjort felsökningar

 • Har under utbildningen kommit i kontakt med testarbete

 • Tidigare har arbetat med medicintekniska produkter

 • Har kunskap inom fluidik

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stort vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du:

 • Resultatinriktad

 • Noggrann

 • Har god samarbetsförmåga

Du har också en stor nyfikenhet och intresse i att förstå och hitta problem. Du är systematisk och analytisk.

 

 

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Domnarvsgatan 4, 163 53 Spånga.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Boule Diagnostics AB är ett globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument och förbrukningsvaror för komplett blodcellsanalys till den decentraliserade och patientnära marknaden. Försäljningen sker genom ett världsomspännande nätverk av distributörer som täcker över 100 länder. Bolaget fokuserar främst på små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier inom den icke-institutionella vården, såväl som andra diagnostiska företag inom både human- och veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige, USA, Ryssland och Mexico. Boule Medical AB har idag ca 120 medarbetare och finns i Spånga i Stockholm.

Dela detta jobb

Test- och Verifieringsingenjör till Boule Medical!

Academic Work