teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk installatör

Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Teknisk installatör

Nu söker Hallberg-Rassy teknisk installatör.

Anrika och välrenommerade Hallberg-Rassy söker dig som vill arbeta med kvalitet.

Som teknisk installatör på Hallberg-Rassy kommer du främst att arbeta med tekniska installationer på storbåtssidan, det vill säga 40-64 fotarna.

Hallberg-Rassy bygger hypermoderna högkvalitativa segelbåtar med avancerade undervattenskroppar för optimalt segling och komfort.

Arbetet kommer att vara varierande med fokus på marintekniska el-installationer. Du behöver också kunna vara behjälplig vid motorinstallationer samt andra relevanta arbetsuppgifter som tillkommer under arbetets gång. 

Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och ta till dig nya metoder samt kunna arbeta självständigt och vara öppen för lösningar.

Hallberg-Rassy månar om sina kunder och det är därför viktigt att du har leveransförståelse och är serviceorienterad. De månar också om sina anställda och har förutom generöst friskvårdsbidrag även naprapat som kommer till varvet.

För att lyckas i denna tjänst har du cirka 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du bor med pendlingsavstånd eller är villig att flytta till, eller nära, Orust.

Vi söker dig som tidigare arbetat på varv, har el-bakgrund eller arbetat som motorman på fartyg. 

Du har:

Hög kvalitetsnivå och yrkesmässig kompetens, en leveransförståelse samt är nyfiken och tycker om att arbeta på nya sätt utanför din bekvämlighetszon. Du har även lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Talar svenska och engelska obehindrat

Kvalifikationer:

Vana att arbeta med marina el-installationer

vana att arbeta på varv

Talat flytande Svenska och Engelska

Det sägs att det alltid går att känna igen en Hallberg-Rassy oavsett ålder på båten och det stämmer!

Välkommen att söka tjänsten redan idag.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs.

Sökord: fartyg, passagerarfartyg, Motormekaniker, drev, mekaniker, marinmekaniker, marintekniker, tekniker, marin, varvsarbetare, varvsmekaniker, tungmekaniker, hydraultekniker, marinhydraulik, marina projekt, båtar, fordonsmekaniker, vattenjet, slagvattenfilter, styrsystem, örlogsfartyg, kustbevakningen, internationella rederier, privata rederier.

Dela detta jobb

Teknisk installatör

Marinkraft Bemanning Sverige AB