teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker sökes till Family Motors AB - Peugeot i Trelleborg!

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Tekniker sökes till Family Motors AB - Peugeot i Trelleborg!

Är du en teknikintresserad och lösningsorienterad person som har viljan att utvecklas i din roll? Har du alltid kunden i fokus och drivs av att göra kunden nöjd? Då ska du söka tjänsten som Tekniker till Family Motors idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som tekniker hos Family Motors kommer du jobba i ett mindre team där vikten av att stötta varandra och jobba för vi-känsla värdesätts högt. Family Motors är inte bara ett företagsnamn utan även en värdegrund. Hos oss ska kunden känna sig som en i familjen! Tjänsten innebär service och reparation samt djupare felsökning av nya och begagnade person- samt transportbilar. Du kommer att få frihet i ditt arbete samtidigt som struktur och ordning präglar dig. Du kommer att arbeta nära kunderna och därigenom ha möjligheten att skapa långsiktiga relationer, därför räds du inte att göra det lilla extra.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

  • Allmän och bred service av person- och transportbilar, så som felsökningar och reparationer.
  • Delta i utvecklingen av avdelningen.
  • Stärka kundrelationer och arbeta för en god service.

.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Tekniker är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare som värdesätter en god stämning på arbetsplatsen. Därutöver har du ett gott ordningssinne och är trygg med datorn som arbetsredskap. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitet på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande mot både kund och mot dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
 

  • 3–5 års erfarenhet från branschen, meriterande med högre kompetens inom felsökning av elbilar/hybrider.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God kommunikations- och samarbetsförmåga.
  • Brinnande intresse för teknik och fordon.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Tekniker är ett konsultuppdrag på heltid i minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Family Motors som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 07.30-16.30 och du utgår ifrån Family Motors i Trelleborg. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

Tekniker sökes till Family Motors AB - Peugeot i Trelleborg!

Eterni Sweden AB