teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TEAMLEDARE KVÄLLSSKIFT

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

TEAMLEDARE KVÄLLSSKIFT

Teamledare till vårt kvällsskift

Vi söker en viktig pusselbit till vårt kvällsskift. Vill du utvecklas till en närvarande och coachande ledare så är det just dig vi söker.

Vi har vår verksamhet i Färjestaden på solen & vindarnas ö. Formpress erbjuder ett härligt arbetsklimat med goa kollegor som stöttar varandra och hjälps åt. Tillsammans jobbar vi alltid med stort kvalitetsfokus för att leverera det våra kunder förväntar sig. Du blir en del av ett framåtriktat företag som ständigt strävar efter att ligga i framkant. Formpress vill tillsammans med sina engagerade och kunniga medarbetare fortsätta att utvecklas och växa som företag.

Dina arbetsuppgifter Du arbetsleder och har personalansvaret för medarbetarna på vårt kvällsskift. Din prioritering är att vara ett stöd för dina medarbetare i det dagliga arbetet, problem är till för att lösas. Du är positiv och har lätt för att leda, engagera och motivera ditt team. Tillsammans med teamet och ledarkollega jobbar du för att leverera utifrån våra produktionsmål. Din kommunikation är rak, tydlig och anpassad till individen och situationen. Du säkerställer att våra processer och rutiner efterlevs för att hålla hög kvalitet och produktivitet. 

Vi har tre fasta arbetsscheman i produktionen; morgonpass, dagpass och kvällspass.

Du ansvarar i första hand för kvällspasset, 8 medarbetare i nuläget. Personalansvaret kan komma att utökas. Kvällspasset arbetar måndag till torsdag samt var tredje fredag. Arbetstiderna är kl. 14.05-23.15, måndagar startar passet kl. 13.35.

Kvalifikationer Vi söker dig som vill jobba i en ledande roll i en tillverkningsindustri. Har du jobbat som gruppsamordnare eller teamledare är det en merit men inget krav. För att lyckas i rollen behöver du ha ett positivt förhållningssätt. Du har ett stort intresse för ledarskap, du mäter framgång i att ditt team är välmående och högpresterande . Du skapar förtroende och är trygg i dig själv.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du är van att använda dator för rapportering och dokumentation. Vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Det är ett krav att du har B-körkort utifrån att vara behörig att framföra truck på Formpress.

Vi vill att alla ska trivas hos oss på Formpress, oavsett könsidentitet, etnicitet eller ålder, mångfald är en viktig nyckel för att långsiktigt kunna växa som företag.

Läs gärna mer om oss på www.formpress.com

Är du vår nya kollega?

Ansökan endast via formulär på vår karriärsida, bifoga CV och Personligt Brev. 

Sista dag för ansökan är den 3 juli, urval sker löpande.

Anställningen är tillsvidare, vi tillämpar provanställning 6 månader, tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Specialist Pia Gustafsson 0485-650 689

 

Dela detta jobb

logo
TEAMLEDARE KVÄLLSSKIFT

Workspace Recruit