teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studentoperatör till till stort industriföretag under sommaren

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Studentoperatör till till stort industriföretag under sommaren

Vår kund tillverkar hårda och superhårda material samt erbjuder effektiva och skräddarsydda applikationslösningar för olika branscher. De strävar efter att ta fram de bästa och mest innovativa lösningarna för kunder över hela världen med stort fokus på forskning och utveckling. Är du ingenjörsstudent, gillar att jobba "hands on" och vill få in foten på ett av Sveriges största bolag inom industrin under sommaren? Då är det dig vi söker! Läs mer och ansök redan idag!

Om tjänsten

På uppdrag av vår kund söker Academic Work nu 2 stycken sommarjobbande studenter som vill få in foten på en av Sveriges största bolag inom industrin under sommaren. Bolaget har tidigare varit en del av en annan stor koncern men nu pågår arbetet med att bygga upp bolaget som ett fristående företag. Detta innebär stora möjligheter för framtiden!

Om du även efter sommaren skulle önska att jobba kvar på deltid finns goda möjligheter till detta.

VIKTIGT

Du kommer att arbeta heltid på veckodagar under sommaren i skift som kommer vara antingen under förmiddag eller eftermiddag. Vår kund kommer att ha stängt mellan vecka 28-30 och då kommer du inte att arbeta.

2-skift:

Förmiddag: 06:00-14:00 Eftermiddag: 13:48-21:48

Du erbjuds

Här erbjuds du ett fysiskt och lärorikt jobb som för dig som gillar att utmanas tekniskt, och du kommer få ett familjärt arbetsteam som är mån om att alla ska känna sig inkluderade.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med kundens operatörer med olika arbetsuppgifter inom tillverkningsprocessen såsom pressning, formgivning, sintring, svarvning, slipning, kontroll, märkning och packning. Du arbetar i team tillsammans med andra för att nå avdelningens mål.

Vi söker dig som

  • Är ingenjörsstudent på Yrkeshögskola/Universitet

  • Talar och skriver svenska obehindrat

  • Vana av att arbeta i Office-paketet

Meriterande är om du arbetat i en "hands on" tjänst alternativt haft ett meckjobb sedan tidigare.

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och som framförallt har en god samarbetsförmåga och en positiv inställning! Du vågar fråga när du inte vet eller kan och som alltid har en vilja att utvecklas i arbetet.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid under sommaren utöver vecka 28-30, med goda möjligheter att fortsätta på deltid efter

  • Placering: Västberga, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Studentoperatör till till stort industriföretag under sommaren

Academic Work