teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Linde Material Handling söker servicetekniker med placering på fält i Halland. Gillar du kundkontakt och vill vara företagets ansikte utåt? Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Då kanske du är den vi söker!

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Du utgår från ditt hem och bor med fördel i Varberg, Falkenberg eller liknande.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

 

Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter – men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

 

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Thomas Larsson på 070-248 10 52.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2022. Urval sker löpande.

 

Logga

Servicetekniker på fält till Halland

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb