teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ystad Traktor & Maskin AB befinner sig i en spännande tillväxtfas i helt nybyggd anläggning och förstärker nu sitt team med en Reservdelssäljare till deras anläggning i Ystad.
Har du bakgrund inom försäljning och goda fordonstekniska kunskaper? Tycker du precis som vi att våra kunder förtjänar kundservice i världsklass?

Hos oss blir du en viktig del av ett trevligt och kompetent team av kollegor som tillsammans delar målsättningen om att bli ledande på servicemarknaden inom branschen. Kulturen hos oss präglas av en god gemenskap i familjär anda där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen.

Om tjänsten I rollen som Reservdelssäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att ta emot och administrera beställningar från kunder och till våra tekniker. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vårt affärssystem, Pyramid.

Vem är du Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Du är disciplinerad och effektiv som person med fingertoppskänsla för service och kundhantering. God datorvana och körkort är krav och truckkörkort är meriterade. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från branschen. Har du dessutom erfarenhet från arbete med lantbruksmaskiner har du mycket goda förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Du kommer att få arbeta med högklassiga produkter och världsledande varumärken såsom: Case IH, Krone och Amazone för att nämna några. Arbetstiderna är kontorstid, måndag till fredag. Viss jourtjänstgöring förekommer under skörden.

Vi erbjuder dig Medarbetarna är YTM's viktigaste resurs och vi utbildar löpande vår personal för att säkerställa en fortsatt högklassig service ut mot marknaden vilket gör att ditt arbete hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar vi goda förutsättningar för att bli ledande på servicemarknaden inom branschen. Du erbjuds marknadsmässigt konkurrenskraftiga villkor och får vara med på en häftig resa i ett bolag med goda framtidsutsikter.

Placering & start Tjänsten är placerad i Ystad. Tillsättning är snarast eller enligt överenskommelse.
Kontakt Är du intresserad av tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta Anders Bramsvik 0411-562703
Ansökan Skicka din ansökan med CV snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

logo

Reservdelssäljare

Ort
Utgår

2022-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb