teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Reservdelsman

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2022-07-23

Ansök nu

Reservdelsman

Om oss
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. 

Våra mest framgångsrika medarbetare har en stark drivkraft att hjälpa kunder och kollegor att hitta bra lösningar. De är även teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet. 

Om rollen
Vi söker dig som vill arbeta med reservdelar i vår verkstad på Österängen. I din roll som reservdelsman kommer du främst att arbeta med lagervård samt se till att mekanikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Du arbetar som en länk mellan verkstaden och kundmottagningen, vilket gör att du får en otroligt viktig hos oss! 

Om dig
Vi söker dig som har ambitioner och ett genuint intresse för motorbranschen. Du tycker även om att ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete. Har du fordonsteknisk utbildning eller tidigare jobbat med reservdelar är det mycket meriterande. Likaså om du har erfarenhet av att arbeta i Kobra. Du ska vara van vid att arbeta med dator och trivas med att arbeta i en händelserik miljö. Som person ser vi att du är en lagspelare men som också trivs med självständigt arbete. Du har en positiv inställning och har lätt att sätta dig in i nya sammanhang.  

Ansökan
Ansök senast 22 juni. För mer information om tjänsten kontakta servicechef Mohamed Tatari, 036-39 58 63.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Reservdelsman

Holmgrens Bil AB