teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare Ventilation för Energitjänsteprojekt

Ansök nu

Projektledare Ventilation för Energitjänsteprojekt

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker nu en driven Projektledare Ventilation inom EPC till affärsenheten Energi & Miljö. Du kommer att leda ventilationsprojekt inom hela Sverige men inom de närmsta åren i Nordanstigs kommun där Caverion bedriver ett stort projekt åt kommunen och det kommunala bostadsbolaget. Du kommer att bli en del av en trevlig arbetsgrupp som består av 11 personer. Placeringsorten blir Stockholm men den person som är aktuell för tjänsten måste räkna med att resa och övernatta i genomsnitt 1-3 nätter per vecka under en stor del av året.Distansarbete är möjligt ca. 1 dag i veckan om arbetsuppgifterna tillåter.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare Ventilation på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. hanterar inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt deltar aktivt i projekteringsprocessen, i byggmöten och samordningsmöten. Rollen innefattar även att ansvara för byggarbetsmiljösamordning för projektering och utförande BAS-U och BAS-P som anges i arbetsmiljölagen.

Rollen ger stor "frihet under ansvar" men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få ventilationsdelprojektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet. Du kommer ha ansvar för att vi följer Caverions rutiner så att vi erhåller bästa tänkbara resultat till våra kunder.

I rollen ingår att:

 • Delta aktiv i projekteringsprocessen genom projektet

 • Delta aktivt i installationssamordningen genom projektet

 • Planera och organisera och dokumentera ventilationsdelprojekten

 • Delta aktivt i möten med installatörer (VS, EL, VENT och STYR).

 • Beställa och avropa materiel via företagets inköpssystem.

 • Strukturera dokumentation inkl. för Drift & Underhåll

 • Genomföra och leda funktionsprovningar, samt medverka vid besiktningar

 • Vid behov medverka vid byggmöten med kund

 • Ansvara för tilläggs- och ändringshanteringen inom ventilationsprojektet och skicka fråga/svar till huvudprojektledaren

Kompetens

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tekniskt gymnasium i grunden och du bör ha en vidareutbildning inom energi, el, VVS eller styr- och reglerteknik. Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom installationsbranschen och projektledning av stora ventilationsentreprenader. Kunskap om projektering av ventilationsanläggningar och certifierad byggarbetsmiljösamordnare BAS-P & Bas U är meriterande.

Du behöver viss kunskap inom entreprenadjuridik och någon form av djupare kunskaper inom fastighets & energitjänster samt dokumenterade specialistkunskaper inom ventilationsteknik/ventilationsinstallationer. Du är van att leda montörer och har en god IT-mognad.

Din profil

Vi söker dig med lugn och trygg framtoning som främjar internt/externt samarbete och laganda. Du är noggrann, drivande, målinriktad och engagerad i att överträffa kundens förväntningar. Du ser möjligheter och är lösningsorienterad samt har en god social förmåga med för att bygga relationer. I denna roll måste du ha möjlighet att resa i tjänsten.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

 • Innovation

 • Samarbete

 • Ansvar

 • Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Plats

Stockholm

KONTAKTPERSON

Lars Buvall

lars.buvall@jeffersonwells.se

SUPPORT

Om du har tekniska problem med din ansökan eller ditt konto hos Jefferson Wells, vänligen kontakta vår tekniska support:
0771-55 99 20
contactcenter@jeffersonwells.se
Vi har öppet helgfria vardagar 07:00-18:00.
Du kan också se om du hittar svaret på din

Dela detta jobb

logga
Projektledare Ventilation för Energitjänsteprojekt

Jefferson Wells