teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till spännande tjänst på Fujitsu!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Projektledare till spännande tjänst på Fujitsu!

Har du ett intresse för IT och är en mästare på koordinering? Läs vidare, vi kan ha ditt drömjobb! För Fujitsus räkning söker vi nu en projektledare till Gävle. Här har du en fantastisk möjlighet att kliva in i en projektledarroll, du gör det dessutom på ett stort och globalt företag där karriärmöjligheterna är oändliga för rätt person. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för Fujitsus räkning en projektledare med placering i Gävle. Här får du arbeta i en samordnande roll i spännande IT-projekt där du jobbar nära beställare och systemutvecklare men även mer seniora projektledare.

 

 

Du erbjuds

  • Ett konsultuppdrag på ett av världens sju största IT-företag

  • Stora utvecklingsmöjligheter och coachning av dedikerad konsultchef

  • En arbetsplats som värnar om gemenskap och goda möjligheter att knyta värdefulla kontakter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta med att planera, koordinera och följa upp projektaktiviteter. Du kommer även att rapportera status av projektet samt hur arbetet fortlöper till huvudprojektledare och/eller uppdragsgivare. I din roll ingår även att kalkylera kostnader samt följa upp ekonomin.

Projektens storlek varierar och du kommer arbeta i såväl stora projekt där du får avlasta huvudprojektledare som i mindre projekt där du agerar som ensam projektledare.

Vi söker dig som

  • Har en högskolexamen, exempelvis är du ekonomiingenjör, systemvetare eller motsvarande. Alternativt har du förvärvade kunskaper som bedöms likvärdiga.

  • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs i dialogen med beställare.

  • Har ett IT-intresse och en förståelse för hur konsultverksamhet bedrivs.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men det är inget krav för tjänsten. Vidare ser vi det som meriterande om du har någon typ av projektledarutbildning. Vid meriterande erfarenhet ser vi att detta framgår tydligt av ditt CV.

Som person är du..

En problemlösare ut i fingerspetsarna, du ser möjligheter istället för problem och gillar att arbeta mot mål. Du är engagerad i vad du än tar dig för och mån om att göra ett bra arbete då du har förståelse för hur din insats påverkar helheten. Hos Fujitsu får du en varierad vardag och för att trivas i rollen ser vi därför att du är flexibel och anpassningsbar. Då du kommer självständigt kommer att bedriva projekt ser vi även att du är affärsmässig och vill arbeta i en relationsskapande roll.

 

 

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Gävle

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Fujitsu är ett världsledande, japanskt informations- och kommunikationsföretag som erbjuder produkter, lösningar och tjänster som hjälper företag och organisationer att bli effektivare. Fujitsu är en partner för organisationer som vill utnyttja ny teknologi för att bli effektivare och öka innovationskraften.

Dela detta jobb

Projektledare till spännande tjänst på Fujitsu!

Academic Work