teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare till Nolato Silikonteknik

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-08-10

Ansök nu

Projektledare till Nolato Silikonteknik

Vill du arbeta med projektledning i en kundnära och kommersiell roll har vi en spännande utmaning för dig. Nolato Silikonteknik fortsätter att växa, välkommen med din ansökan!

Bakgrund

I Hallsberg ligger Nolato Silikontekniks huvudkontor och tekniska centrum. Här produceras, utvecklas och förädlas företagets patenterade silikon som har elektriskt ledande och EMI-skärmande egenskaper. Slutprodukterna används inom en rad olika branscher såsom telekom, automotive, konsumentelektronik, medicintekniska produkter och säkerhetsapplikationer.

Företaget är drygt 80 anställda i Hallsberg och är verksamma såväl nationellt som internationellt med siter i Kina, Malaysia, Ungern och USA. Man har en stor internationell kundbas som växer kontinuerligt. Flera av kunderna är världsledande inom sina områden och utvecklar högteknologiska produkter med mycket hög komplexitet. För dig innebär det en möjlighet att bygga upp ett professionellt nätverk och jobba med de bästa av de bästa! Orderingången är stark och efterfrågan på Nolato Silikontekniks tjänster är stor varför man vill växa med flera personer i verksamheten.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nolato Silikonteknik.

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare driver du tekniska projekt inom produkt- och produktionsutveckling. Du är sammanhållande och drivande genom hela projektkedjan – från kundförfrågan, via genomförande och produktionsstart till slutleverans. Projekten är av både större och mindre karaktär. Utöver kundprojekt kommer du även driva olika typer av interna projekt som kan ha utgångspunkt lokalt i Hallsberg likväl som på någon eller flera av de globala siterna.

Du kommer till exempel att:

  • Ta fram kalkyler och offerter i samband med kundförfrågningar
  • Ansvara för ekonomi och lönsamhet i projekten
  • Arbeta med produkt- och produktionsutveckling
  • Jobba nära försäljningsavdelningen och bistå med tekniskt stöd vid kundfrågor
  • Ha ett tätt samarbete med den interna produktionsavdelningen

Den internationella prägeln i bolaget är påtaglig och från tid till annan förekommer resor i tjänsten.

Din profil

Din bakgrund liksom vart du kommer ifrån är faktiskt ganska oviktigt – det intressanta är vart du vill, vad du vill åstadkomma och uppnå framåt.

  • Vi söker dig som har en akademisk examen.
  • Vi vill också att du har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används dagligen i kontakt med kollegor, kunder och leverantörer.

Din personlighet ser vi som helt avgörande. För att trivas hos Nolato Silikonteknik präglas du av en stark drivkraft och vilja att ta ditt arbete framåt. Du är en initiativrik person med tekniskt intresse, analytisk förmåga samt vilja att lämna ett avtryck i verksamheten. Du är kreativ och har lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt.

Nolato Silikonteknik erbjuder

Som nyanställd på Nolato är mentorskap och introduktion en självklarhet. Under din första tid kommer du få möjlighet att bekanta dig med verksamheten i ett introduktionsprogram samt arbeta tätt tillsammans närmsta chef/kollegor i ett mentorskapsliknande upplägg. Nolato satsar på sin personal genom att bland annat erbjuda flexibel arbetstid, frikostigt friskvårdsbidrag och olika typer av friskvårdsaktiviteter. Man har möjlighet att vidareutveckla sig genom utbildningar och företaget ser mycket positivt på interna karriärer.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42 eller Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Nolato Silikonteknik

Nolato Silikonteknik är ett högteknologiskt företag med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Man utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast och silikon. Specialiteten är de egenutvecklade elektriskt ledande silikonmaterialen som används för att tillverka EMC packningar. För Nolato är det viktigt att du som anställd trivs, mår bra och utvecklas. Ett bevis på detta är den låga personalomsättningen – anställda trivs och stannar kvar länge i företaget vilket gjort att man byggt upp en omfattande kompetens. Välmående står högt på agendan och man erbjuder samtliga anställda frikostiga friskvårdsbidrag eftersom man tror på en sund balans mellan arbete och fritid.

Läs gärna mer på www.nolato.com

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

Vill du veta mer? Besök https://www.thesmartmove.se/

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Dela detta jobb

logga
Projektledare till Nolato Silikonteknik

AxÖ Consulting