teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektledare till Ekenbygg i Årsta

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Projektledare till Ekenbygg i Årsta

Projektledare till Ekenbygg i Årsta

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta som projektledare på ett väletablerat företag med en familjär stämning och en god teamkänsla? Ekenbygg är ett stabilt företag med en inriktning mot ROT och lokalanpassningar. Som stolt kollega på Ekenbygg kommer du att hamna i ett företag som värnar och stöttar sina medarbetare. Du möts av en stark laganda där kollegorna stimulerar varandra på ett professionellt sätt och har alltid nära till skratt.

Projektledare är en spännande och utmanande tjänst där du har ett helhetsansvar för projektens genomförande vad gäller tidplan, ekonomi och kvalitetssäkring. Rollen innebär att du samordnar och ansvarar för snickare, förmän och UE, samt har löpande kommunikation gentemot beställare till dess att projekten är slutförda. Med kontroll över budget, tidplan och arbetsledningar har du en nyckelroll för att slutprodukten håller hög kvalitet till rätt pris. När projekten är klara, ansvarar du för att uppföljning och utvärdering av de ekonomiska och arbetsmässiga prestationerna.

I din roll ingår även arbetsuppgifter såsom:
- Beräkningar på de olika projekten samt ändring-tilläggsarbeten (ÄTA)
- Hantera/sköta dokumentering enligt BF9K:s certifieringssystem
- Sköta upphandling med underentreprenörer
- Kundansvar för ramavtal och beställare
- Löpande rapportering och uppföljning av projekten

Personprofil
Du har tidigare erfarenhet inom bygg-/fastighetsbranschen och vi ser gärna att du jobbat med ROT-projekt eller lokalanpassningar i projektledande eller arbetsledande position. Vi ser gärna också att du har jobbat praktiskt som snickare tidigare. Du som söker har ett prestigelöst och affärsmässigt sätt att verka och arbeta. Du tycker om att kommunicera och har lätt att samarbeta.

Du arbetar självständigt och tycker att det är viktigt att ta ansvar för kvaliteten i dina projekt. Vidare är viktiga egenskaper för rollen: flexibilitet, noggrannhet och social kompetens. Bas-U, Bas-P samt ABT06-kunskap är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Övrigt
Start: Omgående, enligt ök
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstider: Kontorstider, flextid
Plats: Årsta, Stockholm

Företagspresentation
Ekenbygg startade sin verksamhet redan 1999 med fokus på ROT-projekt och köptes 2009 upp av nuvarande ägare, som fortfarande har en arbetande befattning inom företaget. Ekenbygg omsätter 90 MSEK och har i dagsläget ca 20 anställda. Nya kompetenser har under åren tillförts på alla avdelningar såsom hantverkare, projektledning, kalkylering och sälj.

Dela detta jobb

logo
Projektledare till Ekenbygg i Årsta

PerformIQ