teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till AFRY i Umeå!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Projektledare till AFRY i Umeå!

Har du erfarenhet av projektledning och vill bli en del av en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper så väl som att bidra med din kompetens till teamet i Umeå! Har du dessutom erfarenhet av tillverkande industri inom livsmedel/läkemedelsbranschen, då tycker vi du borde söka det här jobbet! I utbyte lovar vi dig en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor.

Om tjänsten

AFRY är ett design- och ingenjörsföretag med global verksamhet, där de kombinerar olika teknologier för att skapa utveckling för deras kunder. Arbetet utförs hos någon kund och/eller i deras nya moderna kontorslokaler. Projekten du kommer arbeta med omfattar bland annat samordning och hantering av specifikationer, upphandling av komponenter eller utrustning, få ihop alla delar och system enligt specifikationer, driftsättning samt test och validering.

Tillsammans i teamet hjälper de sina kunder att nå sina mål genom att stötta deras verksamhet. Detta görs samtidigt som AFRY ständigt strävar efter att korta ner projekttiden samt effektiviserar produktionen. De värdesätter att du som projektledare är intresserad av att förmedla dina kunskaper och färdigheter till mer juniora kollegor. Hos AFRY är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Du erbjuds:

 • Att bli en del av en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.

 • En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Sm projektledare kommer du bland annat att:

 • Ansvara för projekt i olika faser till exempel förstudie, design och genomförande samt att du även ibland har budgetansvar.

 • Projekten är av varierande teknisk karaktär, exempelvis att bygga nya produktionsanläggningar, produktionsflyttar och optimeringar av befintliga processer.

Vi söker dig som

 • Har några års arbetslivserfarenhet, med erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri i livsmedel- och/eller läkemedelsbranschen.

 • Har god kännedom om GMP.

 • Har förmåga att uttrycka dig obehindrat i engelska och svenska, i både tal som skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Någon typ av projektledarcertifiering.

 • En ingenjörsexamen eller en naturvetenskaplig examen inom kemi, bioteknik, medicintekniskt.

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Dela detta jobb

Projektledare till AFRY i Umeå!

Academic Work