teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare Brandlarm

Projektledare Brandlarm

Som projektledare på Consilium Safety Sweden är du ansvarig för att driva entreprenadprojekt från start, genomförande och till uppföljning. Vi erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar i Stockholm. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom allt från förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Dina arbetsuppgifter

 • Vara totalansvarig för både nyinstallationer (entreprenadprojekt) och utbyten/kompletteringar i befintliga anläggningar. Du leder och fördelar arbetsuppgifter för våra tekniker.
 • Inom projektet verka som arbetsledare, inköpare, planerare, dokumentansvarig, ekonom, material-fixare och problemlösare.
 • Ha en nära kontakt med medarbetare och kunder (elinstallations-, FM- och fastighetsföretag) för kontinuerlig uppföljning av resurser, ekonomi och tidsplaner. Du deltar i bygg- och samordningsmöten.
 • Driva ÄTA (ändrings- & tilläggsarbeten) effektivt för att erhålla ersättning för förändrade förutsättningar som påverkar våra kostnader. Förhandla med kunder om merförsäljning inom ett projekt på ett professionellt och affärsmässigt sätt.
 • Kunna hantera många olika arbetsuppgifter inom snäva tidsramar.
 • Rapportera till projektchefen.
 • Kontorsplats finns i Årsta i moderna och fräscha lokaler. Viktigast för oss är leverans av arbetsresultat så vi är flexibla när det gäller kontorsplacering.

Din bakgrund/personlighet

 • Om du har arbetat som projektledare med resultatansvar i minst 3 år inom brandlarm, säkerhet eller inom elinstallation? Då är du högintressant för oss.
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik är ett krav.
 • Kunskaper i regelverket för brandlarm är meriterande.
 • Präglas ditt ledarskap av: engagemang, affärsmässighet, tydlig kommunikation, god arbetsstruktur samt kundfokusering? Då passar du in i vårt team.
 • Vi förutsätter att du har en god it-vana.

Vi erbjuder

 • Sedan företaget grundades har huvudmål alltid varit detsamma – att rädda liv. Vi är en bra arbetsplats och vi drivs framåt av våra kärnvärden "Ett globalt team", "Vi levererar" och "Vi tar ansvar – jag tar initiativ". Vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär där individen kan vara i fokus.
 • Ett fritt och omväxlande arbete under eget ansvar.
 • Vi satsar på vår personal genom löpande utbildning och stora utvecklingsmöjligheter.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektering inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Företaget grundades 1912 med fartloggar och idag är vi ett internationellt företag som drivs av innovation. Med 64 kontor i 55 länder erbjuder vi en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du kommer att arbeta nära ett team som arbetar för att uppnå verksamhetens övergripande vision.
Consilium Safety Sweden är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium-koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Consilium Säkerhet hanterar allt från projektering och försäljning till installation och service och har kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg samt Stockholm.

Consilium Region Öst ansvarar för försäljning, leverans och support till kunder i Stockholmsregionen, Vi har en stor kundbas av brandlarmsystem och fokuserar på service till dessa kunder samt på nykundsförsäljning. Våra kunder finns bland annat inom segmenten; sjukvård, industri, hotell, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och skolor.
Stockholmsverksamheten med drygt 25 anställda och en omsättning på ca MSEK 50 är inne i en expansionsfas och vi söker nu nya medarbetare till vårt företag.

Sökord: projektledare, projektör, installationssamordnare, uppdragsledare, konsult, larmtekniker, brandlarmstekniker, brandtekniker, säkerhetstekniker, larmdriftsättare, larminstallatör, entreprenadingenjör, arbetsledare, arbetschef, platschef, fastighetstekniker, fastighetsvärd, fastighetsförvaltare, fastighetsingenjör, driftsansvarig, drifttekniker, underhållsansvarig, teknisk förvaltare, brand, brandlarm, säkerhet, säkerhetssystem, gaslarm, säkerhetsprodukter, passagesystem, inbrottslarm, fastighetsautomation, styr och regler, el, elinstallation, elteknik

 

logo

Projektledare Brandlarm

Ansök nu

Dela detta jobb