teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektingenjör till program Tvärförbindelse Södertörn på Trafikverket!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Projektingenjör till program Tvärförbindelse Södertörn på Trafikverket!

Rollen som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och öppnar upp många dörrar för en framtida karriär hos Trafikverket. Vi söker dig med ett starkt intresse för infrastruktur och som vill applicera dina akademiska kunskaper i ett praktiskt sammanhang. I rollen kommer du att få ett skräddarsytt utbildningsprogram, flera kontaktytor inom Trafikverket genom vilka du kommer samla värdefull erfarenhet och få nyttja ditt öga för detaljer. Om detta låter som ditt nästa karriärmässiga kliv, ser vi varmt fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Tvärförbindelse Södertörn ska bli en två mil lång, säker och hållbar förbindelse söder om Stockholm varav en fjärdedel av sträckan kommer att gå i tunnlar. Vi söker nu tre projektingenjörer till olika funktioner inom programmet. De olika funktionerna kommer att presenteras närmare vid en eventuell intervju med oss. Gemensamt för rollerna som vi söker, är att du kommer ha stor glädje av ditt intresse för teknik och projektstyrning och kanske har du ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare.

 

Du erbjuds

 

  • För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt. Tjänsten som Projektingenjör ger dig en unik start på karriären där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare eller specialist.

  • En god introduktion och en arbetsmiljö med kollegor som besitter unik kompetens inom branschen.

 

 

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudandeoch om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här!

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör på Trafikverket kommer du anta en viktig del inom Tvärförbindelse Södertörn. Trafikverket är en stor organisation där du i rollen kommer få meriterande erfarenhet från branschen och vi tror att du som ansöker är positiv till att successivt växa i takt med att du utvecklar din erfarenhet. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter när du blivit varm i kläderna är:

· Att administrativt stötta projekteringsledare eller ledningssamordnare med ekonomiska analyser, rapportering, granskningar, tidplaner, riskhantering och andra arbetsuppgifter kopplade till en aktiv projektstyrning.

· Förbereda presentationsmaterial.

· Boka, delta på, och föra mötesprotokoll under interna och externa möten.

· Du kommer ingå i ett team som alltid ser till varandras och Tvärförbindelse Södertörns bästa. Det är därmed av stor vikt att du, liksom dina kollegor, är öppen för andra uppgifter för att lösa ert gemensamma uppdrag.

Vi söker dig som

· Har högskole- eller universitetsutbildningmed examensbevis om minst 180 HP. Vi ser positivt på om du studerat samhällsbyggnad, byggnadsteknik eller har annan relevant teknisk inriktning. Bifoga gärna ditt examensbevis i ansökan.

· Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, i både tal och skrift, då språken används dagligen.

Det är meriterande, men inget krav, om du:

 

* Utöver din akademiska utbildning även har praktisk erfarenhet av byggsektorn.

* Har Civilingenjörsexamen.

 

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du förstår vikten av att arbeta med prestigelösa uppgifter likväl som större ansvar. Du är mån om samarbetet med ditt team och förstår vikten av att utföra dina arbetsuppgifter utförligt och med hög kvalitet. Vidare tror vi att du har en förmåga att fånga upp det mest essentiella från mycket information och kan enkelt summera detta på ett förståeligt sätt. Vi tror att du skulle beskriva några av dina utmärkande egenskaper som att vara:

· Noggrann

· Strukturerad

· Ansvarstagande

 

Övrig information

  • Start: så snart som möjligt, alternativt augusti 2022

  • Omfattning: heltid, kontorstider

  • Timbaserad månadslön

  • Placering: Solna Strandväg 96, samt kommande projektkontor i anslutning till entreprenaderna söder om Stockholm.

  • Som sökande till den här tjänsten kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om dina framtida kollegor här!

Dela detta jobb

Projektingenjör till program Tvärförbindelse Södertörn på Trafikverket!

Academic Work