teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Projektingenjör till Käppalaförbundet

Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Projektingenjör till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet äger och driver Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk, och genomför nu ett mycket stort projekt som löper till 2029 då vi bygger om verket. Vi söker dig som är projektingenjör och som vill arbeta i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Som projektingenjör fokuserar du på den projekterande delen av projektet och har ansvar för att tillsammans med enhetschef och projektledare säkerställa att projektet håller budget, hög produktivitet och god kvalitet.

Du kommer att:

  • Ansvara för projektets ändringshanteringsprocess och ha ägandeskap i hur processer ser ut.

  • Stötta delprojektledaren i projekteringen. Ta fram ritningar och beskrivningar som entreprenören sedan arbetar efter.

  • Samordna mellan projektorganisationen och stödfunktioner inom exempelvis miljöfrågor eller tidsplanering. . 

  • Följa upp konsultkontrakt med beställningar, omfattning och ÄTA.

  • Medverka vid projekteringsrelaterade möten.

  • Följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor i projekteringen.

Personprofil

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet som projektingenjör där du har arbetat i projekt mot industri eller bygg. Du har förmodligen en akademisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller maskinteknisk utbildning.

Du är van att arbeta i projektform med förståelse för beställare, konsult och entreprenör. Du har förmåga att driva ditt arbete självständigt och fatta egna beslut. Du är van att behöva prioritera i ditt arbete och är duktig på att kommunicera.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Lidingö, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan via "ansök nu" redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-24.

Välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela detta jobb

Logga
Projektingenjör till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet