teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arvidsjaurs Kommun , Samhällsbyggnadförvaltningen, Tekniska, Fastighet

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. Vill du veta mer om hur det är att leva och bo i Arvidsjaur? Besök flyttatillarvidsjaur.se!

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Beskrivning

Vi som arbetar på Fastighetsavdelningen är fyra fastighetsskötare, en elektriker, en byggnadsingenjör och en fastighetschef. Tillsammans utför vi tillsyn, drift och skötsel av kommunens fastigheter. Vi förvaltar för närvarande ca 30 fastigheter på 70 000 m2 lokalyta bestående av skolor, förskolor, badhus, Ishall, sporthallar, kontor, vård m.m. 
Samhällsbyggnadsförvaltningen har fått medel för att under år 2022-2023 arbeta med kommunens energieffektivisering. Syftet är att utveckla energiarbetet med att ta fram bättre underlag för statistik och uppföljning, men även jobba med planering och genomförande av energibesparande åtgärder.
Vi söker därför en projektanställning som kan jobba med detta tillsammans med fastighetsavdelningen under ca 18 månader. I mån av tid kan andra förekommande arbetsuppgifter inom förvaltningen förekomma.
 

Arbetsuppgifter

Din roll innebär att utveckla arbetet med energieffektivisering kopplade till våra fastigheter genom en förbättrad energiuppföljning samt utredning, beräkning, kalkylering, planering och genomförande av åtgärder. 
Exempelvis;
Ta fram underlag och data för energistatistikuppföljning
Sammanställa och analysera energidata.
Delta i planering, upphandling, genomförandet av underhåll samt investeringar
Fakturahantering samt delaktig i budget- och prognosarbete för energianvändningen.
 

Profil

Vi söker dig som har en avslutad högskole- eller yrkeshögskoleutbildning som energiingenjör eller har motsvarande relevant utbildning och erfarenhet.  Gärna med erfarenhet av energieffektivisering av fastigheter.
Vi förutsätter att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, samt är van användare av Office-paketet. Som person är du strukturerad och självgående. Du är utvecklingsorienterad och ser förbättringsmöjligheter och det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och kommunikativ. 

Som medarbetare hos Arvidsjaurs kommun kan du komma att behöva använda din privata telefon för inloggning i verksamhetssystem.
Välkommen med din ansökan!
Vi har aktivt valt placering av våra annonser och kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. 

logga

Projektanställning Energiingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb