teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsplanerare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Produktionsplanerare

Kundlogotyp

ValueOne rekryterar en Produktionsplanerare till vår kund Ballingslöv i Skåne. Som Produktionsplanerare kommer du att ha en nyckelroll i företagets arbete med att forma och utveckla Ballingslövs framtida produktionsplanering. Har du erfarenhet av en liknande tjänst inom tillverkande industri kan vi erbjuda en omväxlande tjänst på ett företag som präglas av stark tillväxt och vardagsglädje.

Det är något alldeles speciellt att få vara en del i det inspirerande arbete som skapar varumärket Ballingslöv i Sverige och Drømmekjøkkenet i Norge. Vi är ca 500 anställda i Ballingslöv strax norr om Hässleholm och mer än 500 säljare hos samarbetspartners i Skandinavien. I alla led finns en stolthet över Ballingslöv och de produkter vi tillverkar och säljer. Därför blir också det dagliga arbetet inspirerande, vi kallar känslan för #Vardagsglädje. Ballingslöv AB är ett företag i stark tillväxt och utveckling.

Om rollen

I rollen som Produktionsplanerare kommer du att vara länken mellan företagets leverantörer och produktion. Ditt uppdrag är att delta i utvecklandet och utformningen av planeringsarbetet på företaget och du kommer att bli en nyckelperson för ett fortsatt framgångsrikt arbete. Du ingår i ett mindre team som ansvarar för att hantera den dagliga produktionsplaneringen. Arbetet sker i nära samarbete med interna intressenter och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Underhålla och förbättra grunddata i företagets ERP-system. 

  • Ta fram faktabaserade produktionsorder för resursoptimering och relevanta lagernivåer.  

  • Stödja produktionsledare i det dagliga arbetet med resursoptimering och förbättringsarbete. 

  • Analysera utfall på servicenivå, kapitalbindning och lagernivåer. 

  • Delta i projekt och leda mindre projekt. 

Erfarenhet och kompetens

Den person vi söker bör ha högskoleutbildning inom, logistik, inköp, produktion eller ekonomi eller förvärvat likvärdiga kunskaper genom liknande arbete. Det är också viktigt att du har kunskap i någon form av planeringsverktyg och erfarenhet av orderläggning. Bakgrund från producerande verksamhet, gärna kundorderstyrd är meriterande liksom kunskaper i processoptimering. Goda IT-kunskaper och vana att arbete med systemstöd (ERP) är ett krav. Kunskaper i Navision är meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, analytisk och har lätt för att samarbeta och knyta kontakter med andra. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska, i tal och skrift. Erfarenhet och intresse av att driva förbättringsarbete är meriterande. Är du dessutom nyfiken, vill förstå samband i större perspektiv och en problemlösare, tror vi att du kommer trivas riktigt bra i rollen.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Produktionsplanerare

ValueOne AB