teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsplanerare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Produktionsplanerare

ValueOne söker en produktionsplanerare till vår kund verksam inom fordonsindustrin norr om Stockholm till ett längre konsultuppdrag med start snarast. Möjlighet finns till tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.Om rollen

Din uppgift som produktionsplanerare är att försörja produktion med komponenter och delmonterade enheter och lagret av färdiga produkter från andra tillverkande enheter. Ditt ansvar sträcker sig över hela kedjan från kundprognos, via produktionsplan och leverantörsprognos till godkänd inleverans.

Som produktionsplanerare planerar och följer du upp produktionen med syfte att erhålla en jämn, förutsägbar och effektiv produktion som uppfyller kundernas och företagets mål gällande leveranser, kapitalbindning och produktivitet.

Utmaningen ligger i att kombinera långa, och ibland osäkra, ledtider på material med kortare leveranstider på produkter till kund. Företaget har en stor produktflora med ett stort antal varianter och relativt korta livscykler.  

Erfarenhet och kompetens

För att bli framgångsrik i rollen ser vi helst att du har en högre utbildning inom inköp, planering och logistik. Det är en fördel om du har erfarenhet av materialförsörjning i en tillverkande industri med mekaniska, hydrauliska och elektroniska komponenter samt produktionsplanering. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har fallenhet för planering och exekvering i MPS-system.

Den person vi söker bör vara van att arbeta tvärfunktionellt och ha lätt för att samarbeta och kommunicera med både interna och externa intressenter. Du är nyfiken och självgående av naturen och tar gärna initiativ till förbättringar på arbetsplatsen. Vidare är du logisk och strukturerad som person och har en strak egen drivkraft.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Produktionsplanerare

ValueOne AB