teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PRODUKTIONSPLANERARE

Ort
Utgår

2022-08-20

Ansök nu

PRODUKTIONSPLANERARE

Vill du vara med och driva Ljunghäll framåt? Vi är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Fabriken i Södra Vi sysselsätter ca 550 personer och produktionen är igång dygnet runt.

Vi söker nu en Planerare till vår Logistikavdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en visstidsanställning i 6 månader, start omgående. Arbetstiden är dagtid, med placering på Ljunghäll i Södra Vi. Du kommer att vara en av fyra planerare och ansvarig för din del av fabriken. Du ingår i organisationen logistik som är 10 tjänstemän och ca 60 kollektivanställda.

Som Planerare ansvarar du för planeringen av framförallt gjutning och bearbetning. Du planerar, följer upp och bevakar produktionsflödet utifrån lager och leveransplaner. Tjänsten innebär återkommande kontakt med kunder samt dagliga interna kontakter med Värdeflödeschef (VSM) och värdeflödesledare (VSL) och operatörer.

Några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Bedriva daglig planering av vilka produkter som ska köras i vilka maskinresurser.

  • Följa upp brister och avvikelser

  • Hantera leveransplaner, produktionsorder och tillverkningsorder mm i vårt system SAP.

  • Ha täta kontakter och ge snabb respons till kunder och leverantörer.

  • Aktivt arbeta med ständiga förbättringar och delta i aktiviteter kopplade till detta.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjänst, du har arbetat med planering/koordinering/logistik/inköp och haft kundkontakt, företrädesvis inom tillverkningsindustrin. Utbildning inom logistik samt goda kunskaper och tidigare erfarenhet av SAP är meriterande. Du skriver och talar såväl svenska som engelska obehindrat och har god kommunikativ förmåga.

Som person är du driven och lösningsorienterad – du trivs i en roll där du får arbeta självständigt, i nära samarbete med andra. Du tilltalas av att vara spindeln i nätet och att ha många kontaktytor. Vi tror att du är en fena på att planera och organisera, följa upp och kan hantera ett högt tempo. Du är analytiskt lagd och har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. Du är rak, tydlig och lyhörd i din kommunikation såväl internt som med kunder. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och att du trivs med ett högt tempo.

Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi tar in kandidater på intervju och tillsätter löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 20/2-2022. Frågor om tjänsten kan ställas till logistikchef Kristian Fohlin-Svensson på telefon 0703-99 13 95.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

PRODUKTIONSPLANERARE

Metallfabriken Ljunghäll AB