teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Produktionsmedarbetare i Borensberg

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-12

Ansök nu

Produktionsmedarbetare i Borensberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en lagspelare på jakt efter en ny utmaning? Är du duktig på att ta egna initiativ och har en stor vilja att lära dig någonting nytt? Är du en problemlösare med ett tekniskt intresse? Läs gärna vidare om rollen som produktionsmedarbetare till vår samarbetspartner i Borensberg!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en driven person på heltid till rollen som produktionsmedarbetare. Produktionen ligger alldeles utanför Borensberg, mitt mellan Linköping och Motala. I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets produkter och maskiner. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du som produktionsmedarbetare måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga.

Personprofil
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du som person är noggrann, lyhörd och uthållig. Du ser inte att monotont arbete är något problem. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet samt har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Vidare krävs att du är en prestigelös lagspelare.

För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare krävs att du:
• Uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Har körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom någon form av produktionsverksamhet och har ett mekaniskt intresse. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Borensberg

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet tillsvidareanställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alfred Domberg på mejl; alfred.domberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Produktionsmedarbetare i Borensberg

PerformIQ