teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsmedarbetare

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Produktionsmedarbetare

International Aluminium Casting AB är ett legotillverkande aluminiumgjuteri som genom lång erfarenhet byggt upp en gedigen kompetens för kokill- och pressgjutning. Vi arbetar med allt från gjutämnen till färdiga produkter där skärande bearbetning, ytbehandling och montering ingår.

Företaget grundades år 1922. Företaget sysslade då med kokillgjutning. Redan 1948 installerades den första pressgjutmaskinen. Vår vision är att bli det ledande aluminiumgjuteriet i Sverige inom såväl pressgjutning som kokillgjutning.

Idag har vi flera fabriker som förser kunder över hela världen med våra högkvalitativa produkter.
Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Uppskattar du dessutom en långsiktig arbetsrelation? Då kan vi ha ett intressant uppdrag för dig!

För kunds räkning söker vi nu en CNC-operatör och Gjuteri-operatör.
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där IAC har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

 

Om tjänsten

CNC-operatör
I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion och underhåll. Du kommer att arbeta i en CNC-styrd svarvmaskin. Vidare kommer kvalitetskontroller samt avsyning att vara en del av dina arbetsuppgifter.
Enklare justering i styrsystemet kan förekomma.

Gjuteri-operatör
I din roll som gjuteri-operatör kommer du att ansvara för en gjuterimaskin samt följa processen som innefattar flera olika arbetsmoment.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av kvalitetskontroll och processövervakning. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ta emot bitar, klippa och gänga.

 

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Även du som saknar erfarenhet men har någon form av industriteknisk utbildning alternativt en utbildning inom fordonsteknik , CNC eller el kan vara intressant för tjänsten.

Skulle du beskriva dig själv som en noggrann person, samarbetsvillig lagspelare med god samarbetsförmåga som tycker om att jobba med frihet under ansvar då är du varmt välkommen att ansöka redan idag.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Produktionsmedarbetare

Montico AB