teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PRODUKTIONSBEREDARE NIBE VENTILATION

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

PRODUKTIONSBEREDARE NIBE VENTILATION

Vill du vara med på en entreprenörsresa utöver det vanliga? NIBE lanserar framöver ett helt nytt sortiment ventilationsaggregat till större fastigheter och upprättar en ny produktverkstad för detta. Vi förstärker nu verkstadsledningen med en Produktionsberedare med placering i Råstorp, strax utanför Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Som Produktionsberedare blir du ”spindeln i nätet” för inkommande order till produktionen. I samråd med bland annat utveckling, försäljning och produktionsledning förbereder du och sätter upp produktionsstrukturer i vårt affärssystem så att tillverkning blir möjlig. Detta innebär att du bland annat bygger strukturer med operationssekvenser, materialtilldelning och styrning till rätt arbetsgrupper och flöden. Du handlägger också eventuella ändringar på produktionsorder där kostnadsberäkning och konsekvensbedömning av förändringen blir ett viktigt inslag.

Rollen som Produktionsberedare präglas av stor kontaktyta mot många pågående projekt och ärenden inom NIBE Ventilation samt hur dessa ska omsättas i vår tillverkning. Detta innebär en bred kontakt med många duktiga och kompetenta människor och kollegor. Stor del av arbetstiden omfattas av arbete i datormiljö med vårt affärssystem Infor XA som är ett lätthanterligt och visuellt system.

Du kommer ingå i produktionsledningen för NIBE Ventilation tillsammans med andra funktioner så som arbetsledning och produktionsteknik. Tjänsten är placerad i Råstorp, ca 7 km utanför Markaryd.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du är en strukturerad och noggrann person som har erfarenhet från arbete inom produktionsverksamhet exempelvis som arbetsledare, planerare eller produktionstekniker men även andra bakgrunder kan vara lämpliga. Du har enkelt för att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt och har gärna en naturlig integritet. Att ha kontakt med många kollegor ser du som ett positivt inslag i ditt arbete samt även att ha flera bollar i luften samtidigt.

Viss datorvana är ett krav, att ha jobbat med affärssystem och produktionsstrukturer tidigare är starkt meriterande.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Nils Larsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

nils.larsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSBEREDARE NIBE VENTILATION

NIBE AB