teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Processingenjör

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-04

Ansök nu

Processingenjör

Senior Material (Europe) är världsledande inom tillverkning av separatorfilm för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt ursprung i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.
Vi är ett börsnoterat kinesiskt bolag som är underleverantör till Northvolt och många andra OEM inom Automotive över världen.

Här kan vi erbjuda en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling. Förutom det, får du möjligheten att göra en positiv inverkan på framtiden där vi vill göra skillnad - på riktigt!
Vi brukar summera det till att vi vill tänka nytt, arbeta hårt och ha kul på vägen! Hur låter det?

Om arbetet:
Har du en längre erfarenhet av ingenjörsarbete inom processindustrin? Då kan rollen som Processingenjör hos oss vara en unik möjlighet!

Du blir en nyckelspelare i att tillsammans med övriga funktioner i företaget samverka till att hålla Senior Materials produktion i världsklass. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt inom coating- och slittingavdelningarna och stötta upp R&D, samt operatörer och kvalitetsavdelningen.
Du kommer även att få ha mycket kontakt med kunder såsom Northvolt och andra kunder inom Automotive.

Arbetsuppgifter:
Redan din första dag hos oss kommer du att vara en viktig del av oss. Vi bygger ett team av drivna ingenjörer med branschbakgrund. Tillsammans bygger vi snabbt upp Senior Materials kapacitet i Europa.

Som processingenjör arbetar du alltid förebyggande, men är även behjälplig vid reklamationer. Vi har alltid Senior Materials och kunden bästa för ögonen.

Generellt har du även erfarenhet av kvalitetsledning och har drivit stora, innovativa och utmanande förbättringsprojekt internt och med externa partners inom området kvalitet, six sigma, kvalificering & validering, förbättringar, effektivitet och optimering.
Specifikt har du en djup förståelse för att arbeta och samarbeta tvärfunktionellt i en mångkulturell miljö med FoU, Produktion, Underhåll, Processteknik och så vidare.
Låter det inte spännande, så säg?

Vem söker vi?

Vi söker just dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Vi tror att du som person har du en god samordningsförmåga, är administrativt effektiv och kvalitetsinriktad. Du trivs, för att inte säga älskar, rollen som företagsrepresentant och delar vår vilja att leverera produkter och service i världsklass.

Vi vill att du har en analytisk och logisk förmåga att identifiera möjligheter och förbättringar för att driva ökad kvalitet genom datadrivna tillvägagångssätt. För att trivas, och därmed lyckas, i denna roll vill vi att du har starka tekniska förmågor.
Det är även viktigt för oss att du lyckas inspirera andra i din omgivning och att du har en positiv och nyfiken inställning till både teknik och människor. Det har vi alla, vilket vi tror är en viktig faktor för att lyckas!

För att trivas i rollen tror vi att du:
Du har en "kan göra"-attityd och en entreprenörsanda och inspirerar din omgivning till att ständigt hitta nya vägar framåt. Du är länk mellan företagets ingenjörer, entreprenörer, samt övriga funktioner i både Kina och Sverige för att driva projektet framåt i hög takt med bibehållen kvalitet.

Utöver det har du:
Erfarenhet att upprätta offerter och projektdokument, du är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet samt har.
Starka tekniska förmågor
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Kunskaper eller tidigare erfarenheter inom automotive eller av Kina relaterade/internationella affärsrelationer är ett starkt plus.

Det är meriterande om du har kunskaper inom:
• Industriella installationer av exempelvis maskiner till pappersbruk, stålverk, extrudrar eller andra stora industriella anläggningar.
• Affärssystemet Monitor
• Renrum
• Plastfilmstillverkning eller coating
• Erfarenhet av miljöarbete och ISO14001

Vi erbjuder:
Senior Material erbjuder dig en unik chans att bli en del av den framväxande batteri-branschen i Europa. För att klara klimatomställningen spelar Senior Material en helt avgörande roll i att kunna förse batteri-tillverkarna med världsledande separatorfilm. Det här vill du inte missa!

Vi vill också vara en viktig del av Mälardalens näringsliv och bidra till vår omgivning med nya jobb och högteknologisk kompentens till regionen. Tillsammans har vi roligt på jobbet och vi ser fram emot att du ska bli en del av vårt dynamiska team!

Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig!

Kontakt:
Robin Olsson Operations Director
robin.olsson@senior798.eu
Cecilia Vallin, Talent Acquisition & Employer Branding Specialist
cecilia.vallin@senior798.eu


Visst låter det spännande? Ta chansen och sök redan idag!
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdagen om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Processingenjör

Yobber AB