teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Process Engineer

Företag Valmet AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-17

Ansök nu

Process Engineer

Vill du bli en del av vårt härliga processgäng?

Nu söker vi dig som vill utvecklas som processingenjör och vill vara en del i en dynamisk grupp av tjejer och killar som jobbar med systemlösningar i olika intressanta kundprojekt.

Har du tidigare arbetat som processingenjör eller är du nyexaminerad och känner dig redo för nästa utmaning? Vill du bidra till att Valmets världsledande produkter når nya höjder?

Då har vi rollen för dig! Att arbeta hos Valmet innebär att jobba vid teknikens framkant i en global miljö.

Vi söker processingenjörer inom våra teknikområden mekanisk massa (CTMP) och fiberboard. I rollen som processingenjör på Valmet är du ansvarig för processtekniska lösningar och engineering i leveransprojekt till kunder globalt. Arbetet utförs till stor del i olika team, både lokalt och med andra Valmet-kontor i världen, och innefattar utvecklingsarbeten samt processoptimering och utvärdering. Som processingenjör har du ett nära samarbete med kundens projektorganisation vilket innebär ett stort internationellt kontaktnät.

Processtekniska arbetsuppgifter som ingår i ditt arbete är t.ex. att dimensionera system och utrustning, utföra mass- och energibalanser och delta i idrifttagningar av anläggningar. Resor är vanligt förekommande i denna tjänst.  

Vi ser att du som söker har en kandidatexamen inom kemi-, process-, maskin- eller energiteknik, alternativt om du skaffat dig motsvarande kompetens genom flerårig arbetserfarenhet. Men framförallt ser vi att du har ett intresse för processdesign och att du brinner för att utvecklas tillsammans med Valmet och på sikt bli en viktig resurs. Förutom svenska behärskar du engelska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av AutoCAD och Comos. Vidare ser vi att du är kvalitets- och resultatinriktad, kundfokuserad och en god lagspelare.

Det här är en fantastisk möjlighet, med många utmaningar, stora som små, i en verkligt dynamisk miljö!

Vi erbjuder förutom utmanande och roliga arbetsuppgifter, ett glatt gäng att jobba tillsammans med. Vi fokuserar på att ge en bra onboarding så att du ska få en bra möjlighet att komma in i dina nya arbetsuppgifter och på arbetsplatsen så snabbt som möjligt.

Gillar du att träna erbjuder vi cross-fit ett par gånger i veckan, gillar du hellre yoga eller att träna på gym så erbjuder vi det också på siten.

Föredrar du att åka till fjällen kan du testa vår Valmet stuga i Tegefjäll eller gillar du stadspulsen så har vi en lägenhet i Stockholm.  Detta är bara några av de förmåner som vi erbjuder på Valmet.

Låter detta som helt rätt utmaning för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast den 17 julli 2022.

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via email.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Bylund Sofia.bylund@valmet.com

tel: +46 60 165810
För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Beatrice Lampinen, HR-Generalist beatrice.lampinen@valmet.com tel: +46 60 165088

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Process Engineer

Valmet AB