teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och vidareutveckla Øresundsbron till världens mest hållbara bro och fortsätta se till att den är säker och tillgänglig. Den skall ju stå där i flera hundra år…

Jobbet - Uppgiften är att strategiskt, kostnadseffektivt, säkert förvalta elektriska och mekaniska konstruktioner samt att vara en god projektbeställare och projektägare. Øresundsbron tänker långsiktigt och teknikstrategin för den beräknade livslängden är på mer än + 100 år. Några av våra strategiska samarbetspartners är AFRY, Acobia, Coor och Strukton Rail.  

Personliga egenskaper - Du behöver ha ett stort intresse för teknik, ekonomi, utveckling, långsiktigt tänkande, ha förmåga att leda och engagera andra och kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå samt ha förmåga att bygga och bibehålla. Du brinner för att tillsammans med kollegor och samarbetspartners utveckla verksamheten.

Kravnivå - Civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av strategisk förvaltning av mekaniska och/eller elektriska konstruktioner.  

Vi erbjuder - Vi erbjuder en spännande och fascinerande arbetsplats med trevliga kollegor, bra arbetsmiljö och konkurrenskraftiga villkor! Øresundsbron är en liten organisation med korta beslutsvägar och en unik anläggning med stor teknikbredd.

Anställningstidspunkt – Snarast.

Ansökan - Frågor om jobbet besvaras av Teknikchef Rolf Sundqvist, tfn 040 676 6159 eller e-post rsu@oresundsbron.com. Ansökan sänds senast 30 juni 2022. Ansökningar hanteras löpande.

logo

ØRESUNDSBRON SÖKER INGENJÖR

Företag Øresundsbron
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb