teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Nu söker Mitta AB en senior/erfaren Mätningsingenjör/Mätningstekniker Infra!

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Nu söker Mitta AB en senior/erfaren Mätningsingenjör/Mätningstekniker Infra!

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag, verksamma och lokaliserade på 14 orter med huvudkontor i Linköping. Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling, där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Infra-gruppens fokus är projekt inom infrastruktur och arbetar där projekten finns. Rollen som senior/erfaren mätningsingenjör/mätningstekniker kan medföra till mycket tjänsteresor, men även möjlighet att arbeta hemifrån.

Dina arbetsuppgifter:

Som senior/erfaren mätningsingenjör/mätningstekniker hos oss, blir du en del av ett team med konsulter som jobbar med mätuppdrag som till exempel inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg, järnväg, industri, mängdreglering, skanning och underlag för relationshandlingar. Du kommer även att agera tekniskt stöd för arbetsgruppen, vara mätansvarig på projekt, ha kund-/beställarkontakt mm.

Kunskaper/erfarenhet:

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom geodetisk mätningsteknik
  • Kunskaper i olika mätmetoder och mjukvaror såsom SBG Geo, Topocad eller liknande mjukvara
  • B-körkort är ett krav
  • Behörighet för mätningstekniska arbeten i Trafikverket nivå I är ett krav

Meriterande:

  • Säkerhetsutbildningar (BASÄSKYDD, APV m.fl)
  • Kunskaper inom AMA
  • Kunskap om Trafikverkets regelverk rörande geodesi

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är självständig och kan planera ditt arbete, är strukturerad och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är utåtriktad och kan samarbeta bra med andra människor. Vidare ser vi gärna att du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden.

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-06-30. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta avdelningschef Andreas Svensson, tel. 070-29 59 348, andreas.svensson@mitta.se.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se.

Placeringsort Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logga
Nu söker Mitta AB en senior/erfaren Mätningsingenjör/Mätningstekniker Infra!

Mitta AB