teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MONTÖRER

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

MONTÖRER

Dags att byta jobb? ESBE är en av Europas ledande innovationsföretag inom värme och kyla, och nu söker vi till vår monteringsavdelnings nattskift fler engagerade medarbetare som har tidigare erfarenhet av industriarbete.

Arbetet innebär:
Montering av produkter sker enligt arbetsorder och arbetsinstruktioner. Produkterna används för reglering av värme och kyla i fastigheter. Vår ambition är att kontinuerligt tillhandahålla och utveckla en god arbetsmiljö, där arbetet sker i produktionsteam. Vi strävar efter variation mellan arbetsuppgifterna och roterar därför mellan stationerna.
Vissa av våra produktionsgrupper har ett högt teknikinnehåll vilket innebär att har du erfarenhet av montering med hjälp av robotar/automatiserade monteringsstationer är det en merit.

Du som söker:
Vi förutsätter att du är en person som ser det som självklart med noggrannhet i arbetet. Du kan med din erfarenhet och kompetens bidra i att fortsätta utveckla arbetsmetoderna inom avdelningen. Du har god förmåga att samarbeta i en grupp och har en viss datavana. Vi ser gärna att du redan har vana av att jobba ständigt nattskift.

Förutom det löpande monteringsarbetet ansvarar teamen även för det löpande underhållet av arbetsplatsen och utrustningen. Du förväntas också att positivt bidra i vårt förbättringsarbete där vi utvecklar vår arbetsorganisation, metoder och utrustning.

Du som söker behöver behärska svenska språket i både tal och skrift för att kunna följa instruktioner och arbetsorder.

Vi erbjuder:
Hos ESBE är du en del av företaget – på riktigt. Vi månar om våra medarbetare och erbjuder en rad fina förmåner. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss – och roligt! Hos oss blir du:

  • en del i ett rutinerat team på en rolig och aktiv arbetsplats

  • en del i en trevlig och inkluderande företagskultur

  • inkluderad i ett årligt vinstutdelningssystem och får också möjlighet att köpa aktier i bolaget

inbjuden till en rad aktiviteter som eget gym, cirkelträning, after work m m

Ansökan:

Har du frågor, kontakta vår produktionschef Tommy Lundström på telefon 0371-57 00 00. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss:
ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med mer än 115 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 220 anställda och omsätter ca 600 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna säljbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Läs mer om oss på www.esbe.eu/sv

Dela detta jobb

logo
MONTÖRER

Workspace Recruit