teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Montör med teamleader egenskaper

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-02

Ansök nu

Montör med teamleader egenskaper

Om tjänsten

Vår kund strax utanför Jönköping söker just nu en montör/teamleader till ständigt kvällsskift!

 

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att montera ihop olika produkter. Vi ser gärna att du ska tycka om att jobba målinriktat och att du trivs med att arbeta med händerna. Du har en god verktygsvana från antingen tidigare arbeten eller från att ha jobbat hemma med renovering eller liknande. Du har en bra inställning till arbete och är nyfiken samt vill lära dig nya saker. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta strukturerat och att du ser dig som en problemlösare. Du är en person som tar för dig på arbetsplatsen och vågar fråga om det är något du inte förstår.

Rollen som montör/teamleader betyder även att du kommer vara arbetsledarens högra hand. Du kommer vara personen som hjälper till i fabriken om fel uppstår och du ser vart och när det kan behövas extra stöttning. Rollen innefattar inget personalansvar utan mer ansvar för att produktionen ska bli så effektiv som möjligt.

 

Vi söker dig som

Som tycker om att ta ansvar, ser möjligheter istället för hinder, är social och tycker om att arbeta tillsammans med andra människor.

Truckkort och god vana av att köra Skjutstativ (B3) är ett krav.
Tidigare monterings erfarenhet inom träindustrin är meriterande.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Montör med teamleader egenskaper

Montico AB