teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mätningsingenjör till Småland

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Mätningsingenjör till Småland

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Som mätningstekniker/mätningsingenjör hos oss har du stora möjligheter att få vara med i spännande projekt, utvecklas och ta mer ansvar i din yrkesroll. 

I Småland och sydöstra Sverige ser Mitta en stor potential för utveckling, och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners har vi idag flera infrastruktur- och byggprojekt där mätare behövs.

Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot affärsområdet geodetisk mätteknik samt några års erfarenhet i yrket.

B-körkort är ett krav och det svenska språket skall du behärska flytande i tal och skrift då vi håller kommunikationskunskapen högt i våra uppdrag där såväl rapporter som avtal och ändringar kräver detta.

Dina arbetsuppgifter:

Som mätningstekniker/mätningsingenjör kommer du att driva och delta i projekt med mätning som huvudsaklig sysselsättning. Du utför samtliga konventionella mätningsuppdrag i fält som inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg och industri samt mängdreglering och underlag för relationshandlingar. Du sammanställer och levererar data och redovisningar till kund, samt följer upp. Du kommer även vara projektledare för egna byggprojekt med stöd från chef.

Vi erbjuder dig:

Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling bland annat genom vår Mitta akademi. Del i ett team med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang och respekt. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För att lyckas i rollen:

Du behöver gilla att ta ansvar, vara strukturerad och arbeta på ett organiserat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden. Du tycker om att skapa värde för våra kunder i allt du gör. 

Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål.

Om oss

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Placering:

Placering i hemmet alternativt lokalt kontor, resor kan förekomma beroende på vart projekten är belägna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-06-30. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Kontakt:

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Avdelningschef mät syd, Mattias Olsson, på tel. 070 661 56 67 eller HR-chef Annika Engberg, på tel. 072 522 93 30.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Mätningsingenjör till Småland

Mitta AB