teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Maskintekniker med fokus på avhjälpande tekniskt underhåll

Ort
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Maskintekniker med fokus på avhjälpande tekniskt underhåll

Vi levererar dricksvatten och avleder avloppsvatten för 1,5 miljoner kunder varje dag. Detta genom ett effektivt underhållsarbete där vi säkerställer driften av våra ca 1000 anläggningar tillhörande ledningsnät (pumpstationer, vattenreservoarer mm.). Vi jobbar tillsammans med våra långsiktiga bolagsmål för att skapa världens mest hållbara stad.  Enheten består av drygt 35 medarbetare där vi jobbar med teknik-och el underhåll samt planering och utveckling.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet och dricksvattenkvalitet, en grundförutsättning för detta är ett väl fungerande underhåll. 

Som maskintekniker/underhållstekniker hos oss kommer du att arbeta i gruppen för avhjälpande underhåll (AU), där du även kommer att jobba med förebyggande underhåll samt vissa renoveringsarbeten. Underhållet sker främst med fokus på pumpar, ventiler och fastighetsskötsel. 

Dina erfarenheter och bakgrund

För att lyckas i rollen som maskintekniker hos oss behöver man tycka om att samarbeta och ha ett genuint intresse för verksamheten. Du bör ha några års yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet, certifiering och relevant utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med underhåll av pumpar och/eller fastighetsunderhåll samt VA.

Vi anser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför står omtanke som högst i fokus när det handlar om våra medarbetare och kunder, därför krävs här ett högt säkerhetstänk samt att våga vara driven i ständiga förbättringar. Arbetet kräver god datorvana och det är meriterande om du har goda kunskaper i underhållssystem. 
Körkort B är ett krav för att kunna utföra arbetet.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Om du tycker att du känner igen dig i beskrivningen och att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du arbetsledare Stefan Tenglund på 08-522 128 05 eller via mejl till: stefan.tenglund@svoa.se.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls kundtjänst på telefon: 08-522 120 00.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Maskintekniker med fokus på avhjälpande tekniskt underhåll

Stockholm vatten och avfall