teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Maskinoperatörer till våran kund utanför Vaggeryd!

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Maskinoperatörer till våran kund utanför Vaggeryd!

Nu söker våran kund utanför Vaggeryd maskinoperatörer. Känner du att du hade passat in i nedan arbetsbeskrivning så tveka ej på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar och urval.

 

Om tjänsten

Arbetet innebär i huvudsak att övervaka en eller flera maskiner. Ofta ingår det i arbetet att kontrollera tillflödet av material i maskinen. Man ska också åtgärda olika störningar i produktionen. Du börjar din anställning med Montico med goda möjligheter att bli anställd av kund. Arbetstider är dagtid.

 

Arbetsbeskrivning

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att köra maskin, fylla på material, felsökning samt paketering.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet inom den tillverkande industrin eller har arbetat som maskinoperatör sedan tidigare. Vi ser gärna att du har någon form av praktisk utbildning i botten. Vidare tror vi att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Meriterande med truckkort. Körkort och bil är ett krav.

Du är en kvalitetsmedveten person som tycker om att lära dig nya saker. Du som person bör även ha ett öga för detaljer, vara lösningsorienterad och inte ha några problem med att arbeta självständigt.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Maskinoperatörer till våran kund utanför Vaggeryd!

Montico AB