teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Logistikutvecklare till Orio i Nyköping!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Logistikutvecklare till Orio i Nyköping!

Logistikutvecklare till Orio i Nyköping!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Älskar du logistik och högintensiva godsflöden? Trivs du i en miljö där du får vara med och påverka? I så fall kan detta vara tjänsten för dig.

Orio i Nyköping söker nu en logistikutvecklare som vill vara med och bidra till företagets framtida logistiklösningar. Som logistikutvecklare arbetar du med att utveckla, effektivisera och följa upp flöden och arbetssätt inom företagets processer. Du kommer att vara med och planera, ansvara, samt genomföra logistikprojekt i nära samarbete med linjeorganisation och företagets kunder. Du är även med och tar fram beslut-och investeringsunderlag, processbeskrivningar samt projektdefinitioner. I tjänsten kommer du även att arbeta med kalkyler, optimering av lager, layout, lönsamhet och ha ett tätt samarbete med företagets kunder.

Personprofil
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och förstår sambanden mellan produktivitet, lönsamhet och kvalité. Vi ser även att du har erfarenhet inom logistik eller produktion av högintensiva flöden och en vana av att leda projekt framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tredjepartslogistik och lagerhanteringssystem. Högskoleutbildning inom logistik är meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
• Erfarenhet av 3PL eller liknande
• Offertarbete inom logistik
• Processdokumentation
• Projektledning

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16 / 8-17
Plats: Nyköping
Lön: Fast

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

sökord: Logistik, Logistikutvecklare, LEAN, supply chain, SCM,

Företagspresentation
Orio AB är ett globalt logistik- och reservdelsföretag som erbjuder logistiktjänster inom allt som rör lagring, distribution, export/import, transport, vidareförädling och hantering av varor. Orio är världens enda leverantör av Saab originaldelar med försäljning i ett 50-tal länder. Orio är sedan 2012 helägt av svenska staten. Huvud-kontoret finns i Nyköping, tillsammans med logistik- och distributionscenter. Bolaget har även kontor i Trollhättan och fyra helägda dotterbolag i Europa och USA.

Dela detta jobb

logo
Logistikutvecklare till Orio i Nyköping!

PerformIQ