teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Logistikutvecklare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Logistikutvecklare

ValueOne söker två logistikutvecklare med erfarenhet av produktions- och logistikberedning för två konsultuppdrag på sex månader till ett företag inom tillverkande industri. Efter avslutat uppdrag finns möjlighet till tillsvidareanställning Uppdraget är placerat norr om Stockholm och ska tillsättas snarast. Om rollen

I rollen som logistikutvecklare förväntas du bidra till att utveckla strategier för produktstrukturer och operations-listor samt stödja kraven på Time to Market (industrialisering), Time to Customer (leveranstider), kapitalbindning och produktivitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande arbeta med produktionsberedning (strukturer, operations-listor och produktionstider) och lagerstyrningsparametrar inklusive in- och utfasning av komponenter och även produkter, per artikelsegment och fas i livscykeln.

  • Definiera och följa upp KPI:er (Key Performance Indicators).

  • Samla och analysera stora datamängder med hjälp av SQL-programmering och Excel-bearbetning.

  • Definiera och underhålla parametrar som stöttar order- och materialflöden.

  • Du rapporterar till chefen för Supply Chain Management.  

Erfarenhet och kompetens

Vi söker en teknisk och analytisk logistiker med erfarenhet från produktions-, produkt- och distributionsutveckling. Rollen kräver grundläggande kunskaper i material- och produktionsstyrning. Det är önskvärt med en högskoleutbildning inom produktion eller logistik i grunden, eventuellt påbyggd med andra utbildningar, och kunskaper i MPS-system. Erfarenhet av IFS är meriterande, men inte nödvändigt om man har erfarenhet av andra system. Rollen kräver vidare god insikt och förståelse för logistikflöden och flytande kunskaper i svenska och engelsk, i tal och skrift.

Till uppdraget söker vi dig som är en metodisk och strukturerad analytiker och har ett stort intresse för att bedriva förbättringsarbete. Du är en nyfiken och driven person med mycket god samarbetsförmåga och vana att arbeta i tvärfunktionella processer, både intern och externt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via "ansök nu". Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Logistikutvecklare

ValueOne AB