teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Logistikkoordinator för uppdrag i Växjö

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Logistikkoordinator för uppdrag i Växjö

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till vårt trevliga kundföretag i Växjö söker vi en driven och noggrann logistikkoordinator för konsultuppdrag på minst ett år!

Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och behöver förstärkning från mars/april och minst ett år, eventuellt längre. 

Du ingår i ett kompetent projektteam som tillsammans ansvarar för konstruktion, inköp och logistikadministration. Som logistikkoordinator hos vår kund har du huvudansvar för:  
 

  • Att planera och följa upp transporter

  • Samordning av inkommande och utgående transporter/leveranser över flyg-, sjö-, järnvägs- och vägfrakt

  • Tull- och fraktdokumentation

  • Kontakt med tillverkare och leverantörer kopplat till leveranser och tidsplaner 

  • Analys och uppföljning

Vi ser gärna att du är van att jobba i projektform och trivs med att kommunicera på engelska samt har goda systemkunskaper, SAP är meriterande! 

Din profil
Du som antar denna utmaning har minst gymnasial utbildning eller ännu hellre en eftergymnasial utbildning inom logistik eller controlling. Du har minst något års praktisk erfarenhet av att arbeta med internationella transport och exportadministration. Du har god förmåga att samarbeta med leverantörer och medarbetare i andra länder och är van att arbeta i ERP-system.

Vidare är du van att arbeta efter och följa deadlines samt har du en hög arbetskapacitet och trivs med tempostarka och lösningsorinterade arbetsuppgifter. Vi gillar att arbeta i lag, något som vi även hoppas att du gör!

Som person är du ansvarsfull, driven och självgående. Du är van att prioritera och omprioritera och ställer dig positiv till förändringar. Vidare har du en god analytisk förmåga och gillar att ta fram och följa upp siffror.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska, spanska eller portugisiska är meriterande, likaså SAP-kunskaper. Vi förväntar oss att du besitter mycket goda kunskaper i Excel och är en god kommunikatör.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Empleo och förväntas pågå minst ett år. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Mars/April.
Ort/Placering: Växjö.  
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Dela detta jobb

logo
Logistikkoordinator för uppdrag i Växjö

Empleo