teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagermedarbetare på heltid till lager i Jönköping!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-01

Ansök nu

Lagermedarbetare på heltid till lager i Jönköping!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare på heltid. Kundföretaget är en ledande leverantör av beslag. Kunden hanterar dagligen en stor mängd ordrar inom som ska plockas ihop och levereras till kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som lagermedarbetare kommer att variera med ett roterande schema och arbetsuppgifter innefattar:

• Orderplock med hjälp av lagerautomater
• Orderplock med hjälp av truck
• Packning av färdiga produkter till kund

Arbetet består både av att manuellt plocka för hand och att plocka varor med hjälp av din truck. Där av passar tjänsten dig som gillar att arbeta fysiskt och varierat både med truck och för hand.

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av truckkörning och har truckkort A1-A4, B1-B4 och D1.

Tjänsten passar vidare dig med god fysik då materialet du plockar ihop bitvis kan vara tungt. Som person är du ordningssam och ansvarstagande. Vidare tar du gärna egna initiativ samt är noggrann, framåt och flexibel. Det är även viktigt att du trivs tillsammans med andra och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07:00-16:00 Måndag-Fredag
Plats: Jönköping

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd via PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Wilhelm Green på mail wilhelm.green@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Lagermedarbetare på heltid till lager i Jönköping!

PerformIQ