teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lagerarbetare till Rosersberg!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Lagerarbetare till Rosersberg!

Lagerarbetare till Rosersberg!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du tekniskt lagd och söker du ett heltidsarbete och har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning? Då kan vi ha det perfekt uppdraget för dig!

Ingram Micro söker nu lagerarbetare till deras utlast. Det kommer innebära sedvanliga lageruppgifter såsom plock och pack, kitting samt truckkörning av skjutstativ. Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom lager tidigare och har datorvana.

Personprofil
Som person bör du vara initiativtagande, noggrann och engagerad, vi ser på detta långsiktigt och önskar att du gör detsamma. Du behöver även vara bekväm med att jobba självständigt och resultatinriktat då du i mångt och mycket själv ansvarar för dina prestationer.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08-17/09-18
Plats: Rosersberg

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för överrekrytering till kund.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!

Dela detta jobb

logo
Lagerarbetare till Rosersberg!

PerformIQ