teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Laboratorietekniker till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Laboratorietekniker till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Pathology Core Facility Karolinska (PCFK) och Medicinskt Cancerdiagnostik Huddinge (MCDH) är multidisciplinära verksamheter med olika inriktningar inom molekylär cancerdiagnostik, forskning och utveckling respektive vävnadsbiobankning. PCFK/MCDH tillhör Medicinsk enhet (ME) Patologi och Cancerdiagnostik och utgör en central del av vård- och forskningskedjan regionalt, nationellt och internationellt. Utredningar och diagnostik som utförs här är i många fall baserade på välbeprövad forskning och vävnadsbiobankning för att öka patientsäkerheten genom evidensbaserad vård och avancerad diagnostik.

PCFK har ett avancerat uppdrag inom bland annat vävnadsbiobankning samt utgör navet för biobanks- och forskningsfacilitetsstöd inom vävnadsforskning. Här erbjuds lättillgängliga biobankstjänster och laboratorieservice för kunder regionalt, nationellt och internationellt i syfte att åstadkomma evidensbaserad vård och framtida ökad patientsäkerhet. 

Om tjänsten
Som laboratorietekniker är du en del av vårt multiprofessionella kompetenta arbetslag bestående av biomedicinska analytiker, ingenjörer, laboratoriebiträden, molekylärbiologer, forskningskoordinatorer och laboratorietekniker. Rollen innebär även nära samarbete med partners, kunder och kollegor inom andra verksamheter och medicinska enheter.

I arbetet ingår laborativa arbetsuppgifter i någon/några av verksamhetens laboratorier enligt olika metoder och processer. En del administrativa arbetsuppgifter samt andra uppdrag kan även förekomma beroende på verksamhetens behov och dina tidigare erfarenheter samt kompetenser.

Tjänstens huvudplacering är i Huddinge men utefter verksamhetens behov kan arbete i Solna även förekomma. 

Vi söker
Vi söker dig som är lojal, kvalitetsmedveten och serviceorienterad. Du besitter förmåga att vara strukturerad, noggrann och flexibel. Vidare ser vi gärna att du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv kan hålla mycket god kvalitet i dina leveranser. 

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi strävar efter ett gott medarbetarskap utifrån Karolinskas värderingar MedmänsklighetHelhetssyn och Ansvar.

Kvalifikationer
Krav:

  • Eftergymnasialutbildning inom naturvetenskapligt- eller medicinskt område som arbetsgivaren bedömer relevant.
  • Goda kunskaper inom laboratoriemetodik.
  • Mycket god förståelse för kvalitetsarbete inom vården och/eller läkemedelstillverkning.
  • Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet då arbetet innefattar hantering av bland annat digitala patientlistor och dokumentation.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet från arbete vid klinisk patologi, vävnadsbiobank och/eller forskning.
  • Tidigare arbetat i en verksamhet som ställer krav på hög kvalitetssäkring enligt exempelvis ISO15189.
  • Dokumenterat strukturerat arbetssätt enligt GMP, GLP och GCP och annan relevant kvalitetsstandard.
  • Tidigare arbetat med kvalitetssäkring på labb och/eller inom läkemedelstillverkning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Utbildningsbevis

Varmt välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Naturvetarna

Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Laboratorietekniker till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset