teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Laboratorieingenjör till Recipharm i Karlskoga

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Laboratorieingenjör till Recipharm i Karlskoga

För kundsräkning söker vi en laboratorieingenjör inom kemi och mikrobiologi för ett konsultuppdrag med start i september 2022. Här finns möjlighet till utveckling i en stimulerande arbetsmiljö med både variation som rutinuppgifter.

Är du nyexaminerad och söker ditt första jobb inom kemi/mikrobiologi eller har du kanske tidigare arbetslivserfarenhet från labbmiljö? Sök till oss nu.

Arbetsbeskrivning

Som laboratorieingenjör hos vår kund arbetar du tillsammans med ett härligt gäng kollegor i labbmiljö.  Arbetet sker enligt GMP med fastställda rutiner, viss rotation mellan stationer förekommer för variation.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Utföra kemisk analys av råvaror och färdig produkt.
  • Sammanställa och rapportera analysresultat.
  • Utreda och dokumentera laboratorieavvikelser samt genomföra korrigerande och förebyggande åtgärder.
  • Identifiera och genomföra ständiga förbättringar.

Att arbeta med ständiga förbättringar är en viktig del av i rollen som laboratorieingenjör. Analystekniker som används är AAS, HPLC, GC, GC-HS, ATR-IR, UV, titrering mm.

Profilbeskrivning

Vi ser att du har examen från universitet eller högskola inom kemi eller mikrobiologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt GMP eller erfarenhet inom laboratorieverksamhet gärna med rutin på ovan nämnda analystekniker. Du har dessutom goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du positiv och engagerad. Du trivs med att ta ansvar, strukturera och driva ditt arbete mot verksamheten uppsatta mål. Du tar egna initiativ och kommer gärna med förslag på hur man kan utveckla arbetssätt och rutiner. Du ska kunna ta tag i arbetsuppgifter av varierande karaktär och ha förmåga att arbeta självständigt men även samverka i grupp samt kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende.

Ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag där du är anställd hos AxÖ Consulting och uthyrd till vår kund Recipharm. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta  angelica.maenpaa@axoconsulting.se eller 076 – 636 61 75

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Laboratorieingenjör till Recipharm i Karlskoga

AxÖ Consulting