teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalitetsingenjör / SQA till Trimble

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Kvalitetsingenjör / SQA till Trimble

Din nya tjänst:
Välkommen att söka en spännande tjänst inom kvalitet hos trevliga Trimble i Danderyd, Stockholm. Detta är en rekrytering.

Som SQA (Supplier Quality Assurance) kommer du att vara en del av inköpsteamet som består av 17 personer, med ansvar för kategoriområdena mekanik och optik. Rätt person får gärna också ta ett teamansvar. Som teamledare ansvarar du för att leda SQA-teamet med 5 medarbetare i det dagliga arbetet.

Ditt ansvar är att säkerställa kvaliteten på inköpt material inom din kategori. Det inkluderar att följa upp kvalitetsdata, sätta standarder för kvalitetskontroll hos leverantörer, utvärdera och verifiera artiklar, granska nya och befintliga leverantörer samt initiera och följa upp reklamationsärenden. Du har daglig kontakt och samarbete med Supply Chain Manager, inköpare och projektinköpare.

Då Trimble verkar i en internationell och dynamisk miljö erbjuds du en spännande roll med många internationella kontakter. En del resor till Europa och Asien ingår i tjänsten.


Din bakgrund:
Rätt person har akademisk examen från högskola och har relevant erfarenhet från producerande bolag. Du har erfarenhet från mekanikområdet och mycket gärna optikkunskaper men inget krav.

Vidare önskar vi;

• Flera års erfarenhet av leverantörskvalitet

• Erfarenhet av kvalitetsmetoder och standarder

• Leverantörsrevisioner

• Mycket god engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i svenska.


Du som person:
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt bedriva aktiviteter mot uppsatta mål. Du bör vara analytisk, strukturerad och van vid att hantera mycket data.

Som person ser vi att du är en social person som tycker om att arbeta i team med andra mot gemensamma mål. Du är kundfokuserad, affärsorienterad och van att arbeta i högt tempo i en internationell miljö. Vidare är du driven och resultatorienterad med ett stort intresse för kvalitetssäkring.

Din ansökan:
Trimble samarbetar med Thalamus i denna rekrytering, har du frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070-860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-07-10.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Trimble AB är en del av den internationella Trimble-koncernen och är beläget i Danderyd norr om Stockholm. Trimble AB har ca 300 anställda. Verksamheten är inriktad mot utveckling samt produktion av elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri.

Trimbles produkter är högteknologiska med egenutvecklade lösningar och företaget genomsyras av ett högt innovationsklimat. Trimble har nästan 12 000 anställda globalt och finns representerade i alla världsdelar.

 

Dela detta jobb

Kvalitetsingenjör / SQA till Trimble

Thalamus AB