teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KONSTRUKTÖR

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

KONSTRUKTÖR

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ Technologies AB i Stockholm.

Vi söker dig som är konstruktör inom mekanik. I din tjänst kommer du arbeta både med uppdateringar, korrigeringar av befintliga produkter men också med helt nya maskiner och aktivt delta i produktutveckling ända från ritbordet- till prototyp- till färdig maskin.
 I rollen är du huvudsakligen konstruktör och samtidigt driver du mindre projekt med kund eller en leverantör. Du är den som hands-on prövar den nya konstruktionen på maskinen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
# Konstruera mekanik.

# Delta i och driva mindre projekt.

# Arbeta tätt tillsammans med kollegor, underleverantörer och andra partners.

Andritz Technologies är ett oberoende företag inom Andritz Group som är världsledande inom pappers- och massaindustrin och verkar på en marknad med stark tillväxt. Andritz Technologies utvecklar en unik maskin kallad Flowscanner. Med hjälp av patenterad högteknologisk röntgenteknik mäter deras maskin råvarans (träflis) kvalitet och specifika parametrar i realtid och optimerar därmed processkontrollen, resultatet av slutprodukten samt minskar miljöpåverkan.

Ditt kontor finns i Frösunda vik/Stockholm och du har 6 engagerade arbetskamrater bredvid dig. Vi hoppas du gärna reser ut i både Europa och världen då Flowscannern säljs globalt.

Kontoret i Frösunda vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
Du har akademisk utbildning inom maskin eller motsvarande. Med fördel är du personen som både arbetat teoretiskt men också praktisk med prototyper, prövat på konstruktion i olika material såsom stål, plåt och svets. 
Du är van användare av verktyget SolidWorks och har erfarenhet från tillverkning och produktion.
Vi pratar gärna med både dig som är junior & senior. Förhoppningsvis är du konstruktören som ”skruvar” en del på hobbynivå. 
Språkligt krävs god svenska och engelska samt körkort B.

Du som person
Personen vi söker trivs på det mindre bolaget där alla hjälps åt oavsett sin arbetsbeskrivning. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i världen.

Din ansökan
ANDRITZ Technologies i Stockholm samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50 Sista ansökningsdag är 3/6-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Technologies i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com 

Dela detta jobb

KONSTRUKTÖR

Thalamus AB