teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior ingenjör till Sweco!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Junior ingenjör till Sweco!

Lockas du av möjligheten att jobba med beräkning i intressanta projekt och med kunniga kollegor? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med byggnadskonstruktion i ett teknikbolag i framkant. Hos Sweco i Sundsvall kommer du erbjudas en gedingen introduktion som ser till att du får den bästa starten på din karrär. Låter det som något för dig? Sök idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Sweco Structures är ett konsultbolag inom Sweco-koncernen som är specialiserade på komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. De bygger bland annat kontor, bostäder, shoppingcenter, skyskrapor, industrier och arenor. Till teamet i Sundsvall söker de nu en junior byggingenjör till rollen som statiker. Som statiker arbetar man främst med stommen på byggnaderna, stål och betongprefab, och samarbetar med arkitekter och andra bolag för att leverera byggnader i absolut toppklass.

I rollen arbetar du med byggnaders stabilitet, beräknar tjockleken på väggar och stommar, analyserar och beräknar mängden armering och bygger upp statiska modeller för att säkerställa kvalitet i byggnaden. Som junior kommer du att arbeta med detaljdimensionering tillsammans med mer erfarna kollegor i teamet för att successivt ta mer ansvar i projekten. Du kommer att arbeta från kontoret i centrala Sundsvall men kommer att arbeta i projekt över hela landet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Beräkning av prefablelement och leverera armeringsunderlag till elementritare

  • Global analys av en prefabstomme

  • Planering av egen och andras statikinsats

  • Intern kontakt med projektmedlemmar samt extern kontakt med projektets huvudkonstruktör

Vi söker dig som

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg med inriktning konstruktion, maskinteknik, teknisk design eller mekanik

  • Har grundläggande kunskap i något beräkningsprogram som till exempel FEM-design

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken används i dialog med kollegor samt kunder

Det är starkt meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Övrig information

  • Start: Omgående, enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Sweco.

Dela detta jobb

Junior ingenjör till Sweco!

Academic Work