teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior elektronikdesigner till FlatFrog!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Junior elektronikdesigner till FlatFrog!

Är du en tekniknörd som drömmer om att jobba tillsammans med likasinnade medarbetare? Troligtvis är det "våga-testa-nya-lösningar-kulturen" på Flatfrog som bidragit till att de på kort tid verkligen blivit ett företag att hålla koll på för dig som är nyexad och vill arbeta på ett företag där innovation är ledordet!

Om tjänsten

Flatfrog arbetar med att förenkla interaktionen mellan användare och skärm och utvecklar interaktiva pekskärmar med hjälp av den senaste tekniken. De samarbetar idag med några av världens främsta tillverkare av datorer, smartphones och surfplattor. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Lund men de har också verksamhet i Asien och USA. Du kommer att tillhöra elektronikteamet som består av tre nyfikna och öppna medarbetare där hela teamet är lika teknikintresserade som du och gärna tar sig tid att diskutera dina lösningsförslag.

 

Du erbjuds

 • En fot in på ett innovativt och internationellt företag

 • Stöttning av seniora kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior elektronikdesigner kommer din främsta arbetsuppgift vara att rita och designa kretskort i Altium och därmed ha en väldigt viktig roll i framtagandet av nya produkter. Du kommer också ansvara för att rätt material och komponenter beställs från fabriken. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet men också kollegor från andra delar av verksamheten, till exempel mekanikteamet, och på sikt arbeta i flera projekt parallellt. Eftersom du kommer att vara den enda elektronikdesignern på Flatfrog är det viktigt att du trivs med att ta ansvar men framför allt att du vill utvecklas i rollen som elektronikdesigner. Till din hjälp har du engagerade kollegor som gärna diskuterar utmaningar och lösningsförslag.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • PCB-scheman och layoutdesign

 • PCB och SMT ansvar

 • Generering av produktionsfil till PLM

 • PLM-kunskap

Vi söker dig som

Vi ser att du har något års erfarenhet av en liknande roll eller nyligen har tagit examen och har ett stort intresse för elektronikdesign.

 • Har en examen inom elektronik, mekatronik eller motsvarande

 • Har goda kunskaper i Altium eller annat elektronik-CAD-verktyg

 • Är obehindrad i det engelska språket, både i tal och skrift

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen och på Flatfrog ser vi att du har ett stort intresse för att rita och designa elektronik. Kanske ägnar du dig åt det på din fritid eller har specialiserat dig på det under din utbildning? Vi ser också att du är en nyfiken person som själv söker svar på information du behöver för att utföra ditt arbete samt trivs bäst när du arbetar tillsammans med andra.

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Ansvarstagande

 • Har en god samarbetsförmåga

 

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, flextid tillämpas

 • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior elektronikdesigner till FlatFrog!

Academic Work