teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior C-utvecklare för PTZ-kameror till Axis Communications i Lund!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Junior C-utvecklare för PTZ-kameror till Axis Communications i Lund!

Du har säkert hört talats om Axis Communications och deras innovativa kameralösningar men har du koll på deras innovation gällande PTZ-kameror? Utvecklingen av PTZ-kameror sker hos en senior avdelning som ständigt utmanar varandra och här kommer du som junior utvecklare ha möjlighet att få bredda dina kunskaper i C! Självklart kommer du även få arbeta med den senaste tekniken inom branschen.

Om tjänsten

Det är många som känner till Axis Communications och att de är världsledande inom kameralösningar och innovativa tekniker. Men PTZ-kameror är en av deras grundstenar i verksamheten. Här jobbar man med ständig mjukvaruutveckling för att leverera top kvalitée för deras kunder.

Dessutom får du arbeta i ett nytt team med stor möjlighet till påverkan för hur man ska arbeta framöver. Innovativt tänkande och egna initiativ som kan göra både teamet och produkterna ännu bättre uppmuntras. Du vill verkligen inte missa denna chans!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Du erbjuds

 • En inkluderande miljö där såväl personlig- som yrkesmässig utvecklig är i fokus.

 • Vara del av en innovativ arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter.

 • Vara en del av att ett seniort team med enorm kunskap att få lära sig från.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ingå i ett stort team som sedan bryts ner till projektgrupper. Här jobbar man inte enbart med C-utvecklare, men även gemensamt med mekanister, elkonstruktörer och Product Imaging Engineers från övriga delar av organisationen. Tillsammans besitter teamet av en stor kunskapsbredd som man gärna delar med sig av. Här kommer du att jobba med hårdvarunära-programmering samtidigt som du utvecklar features som efterfrågas av marknaden. Du som är junior utvecklare kommer att introduceras till tjänsten genom att få uppgifter som är anpassade för vad som ligger i linje med din kompetens. Tillsammans med ett genuint mentorskap kommer du fortsätta utvecklas med allt mer avancerade arbetsuppgifter.

Du kommer blandannat:

 • Programmera dagligen i C.

 • Ta del av en agil arbetsmiljö.

 • Arbeta med alla delar av utveckling, från idé till programmering och förbättringar.

Vi söker dig som

 • Har relevant civilingenjörsutbildning eller yrkeshögskoleutbildning med stort fokus mot programmering.

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Det är extra meriterande om du har kunskap inom:

 • Goda kunskaper i programmeringsspråket C.

 • Erfarenhet av Raspberry Pi.

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

 • Teamspelare

Stor vikt kommer att läggas kring din motivation till tjänsten och varför just du vill jobba här!

Övrig information

 • Start: 1a Maj

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Axis Communications… är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande – vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big! Läs mer om hur det är att arbeta på Axis här!

Dela detta jobb

Junior C-utvecklare för PTZ-kameror till Axis Communications i Lund!

Academic Work