teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Installatör till Lely i Skåne, Småland och Halland

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-23

Ansök nu

Installatör till Lely i Skåne, Småland och Halland

Lelycenter Lidköping är leverantör och servicepartner av innovativa produkter och tjänster till Sveriges mjölk och köttproducenter. Vi är ledande inom robotisering till mjölkgårdar, bland våra produkter finns Bla Lely Austronaut Lely Vector och Lely Collector. Vi är verksamma i Närke, Värmland, Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland, Småland, Halland och Skåne. Vårt kontor finns i Lidköping och vi har servicetekniker, säljare och rådgivare strategiskt placerade från Ystad i syd till Torsby i norr.


Variation, stor möjlighet till att själv styra din vardag, härliga kollegor samt att få vara en del av i ett ledande familjärt företag– vad mer kan man önska? Vi söker dig som bor uppåt i Skåne, västra Småland eller i Halland men som vill ha hela Sverige som potentiell arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi växer tack vare ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster. Vi söker därför en ny medarbetare till vårt team av Installatörer, där du kommer att utgå från din bostadsort Skåne, Småland eller Halland.

Som Installatör hos oss på Lely får du en introduktion och utbildning så att du inom kort kan ansvara för installation av mjölkningsrobotar och övrig automatiserad utrustning för djurhållning och utfodring.
Eftersom vårt fokus är att ha nöjda kunder men självklart också nöjda medarbetare, arbetar vi med frihet under ansvar och tillsammans med din teamledare planerar ni arbetsveckan så att det blir bäst för dig, bäst för Lely samt för våra kunder.

Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka den här tjänsten. Här blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort målfokus, en trevlig stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra och väldigt trevliga kunder.

Anställningen utgår ifrån hemmet men resor inom halva Sverige är en del av arbetet och du ska vara bekväm i att kunna resa bort och ligga ute 4 dagar i veckan.

Tjänsten innebär heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas och prestera bra i rollen som Installatör har du ett stort tekniskt intresse, du är en relationsskapare som tycker om att arbeta i både team och självständigt. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med en hög variation av arbetsuppgifter i din vardag.

Krav för tjänsten:

  • God mekanisk kompetens
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Har möjlighet att sova borta måndag-torsdag varje vecka

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet från arbete som tekniker/installationstekniker
  • Erfarenhet från jord- och lantbrukssektorn
  • Flytande engelska i tal och skrift


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Installatör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via mail hanteras inte p.ga GDPR.

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV OSS PÅ LELY!

Dela detta jobb

Installatör till Lely i Skåne, Småland och Halland

Eterni Sweden AB